Sivu: 3 / 3:sta EnsimmäinenEnsimmäinen 123
Tulokset 61:stä 78:een 78:sta
 1. #61
  Lainaa Enska58 kirjoitti Katso viesti
  Viime kesänä kiertelin norjassa pari viikkoa,eikä peseytymisen kanssa ollut ongelmia. Ajelin mökkikyliin ja leirintäalueelle reippaasti sisään ja 10kr kolikot kourassa suihkuun. Toimi jokaisessa paikassa. En tiedä miten toimii niissä paikoissa joissa ei ole kolikkosuihkuja. Niitäkin varmaan löytyy.
  Toimii. Viimeks Hammerfestissa lämmintä tuli varsin lyhyen aikaa kerrallaan. Kolikoita tuli varattua liian vähän, mutta auttoi kun pesi tukan ensin lavuaarin käsihanan avulla. Pää on hyvä pitää puhtaana niin ei kypärä passivoidu. Tai taitaisi paremminkin aktivoitua.
  SF 1098S
  MTS 1200S
  1190R
 2. #62
  Lainaa JT79 kirjoitti Katso viesti
  Tukholmasta suoraan Helsinborgiin, lautalla yli Tanskaan (tai vaihtoehtona Juutinrauman silta Malmö - Kööpenhamina välillä), sitten Rödbystä Puttgardeniin lautalla ja sen jälkeen etupyörä kohti Gardaa. Ruuhkaisina aikoina kannattaa suosia Saksassa itäisempää bahnaa (A9). Myös Hampurin seutu on usein aika ruuhkainen, joten se kannattaa ehkä kiertää, jos pystyy. Kun aamulla lähtee Tukholmasta, niin illalla on jo pitkällä Saksassa ja seuraavana päivänä/iltana Gardalla. Tuossa pitää tietysti malttaa istua satulassa, eikä tauoilla kahvikupin ääressä, niin matka etenee...

  Rettiehdotus: Tukholma - Garda

  Noissa lyhyissä lauttaväleissä on se positiivista, että ne menee aika nonstoppina, toisin kuin Ruotsi - Saksa/Puola välien lautat.

  Edit. tuli nyt sitten käytyä myös Saksan osuus läpi, vaikket sitä kysynyt...

  Kiitos, Saksan osuus on tuttu kun on tullut autoiltua useasti, lähinnä siis ruotsista saksaan kiinnostaa. Melko hintavia noi lyhyet lauttamatkat ?? 50€ nuppi, kun turku-tukholma on alle 30€ nuppi ja paluu finnlinesilla 70€ nuppi
  Ducati 1098 "Racing Evo"
 3. #63
  Lainaa Peltsii kirjoitti Katso viesti
  Kiitos, Saksan osuus on tuttu kun on tullut autoiltua useasti, lähinnä siis ruotsista saksaan kiinnostaa. Melko hintavia noi lyhyet lauttamatkat ?? 50€ nuppi, kun turku-tukholma on alle 30€ nuppi ja paluu finnlinesilla 70€ nuppi
  Lyhyehkö lauttamatka sopivassa välissä toimii myös erinomaisena lepo/tankkaushetkenä
  kuskille, kun ollaan menossa "ajokoiramoodilla".

  Ehkä kilsa/tuntihinta noissa vaikuttaa suolaselta, mutta oikeaan väliin.... Hyvä sijoitus!
  Racin`with the wind....
  Freedom !
  That`s what it all about.
  Life is a Bitch... but god, i love how she Rock me.
  http://www.youtube.com/watch?v=_7VsoxT_FUY
 4. #64
  Lainaa JT79 kirjoitti Katso viesti
  Voi olla nopeampi, jos laivan lähtöaika sopii oman Tukholmasta lähdön kanssa yhteen, eikä matkalla tule ylläreitä. Laivojen aikatauluja täytyy tuolloin katsoa hieman tarkemmin, kuin Puttgardenin kautta mennessä, jossa on enemmän pelivaraa...

  En ole kyllä ihan perillä kuinka tiheään Gedseristä lähtee laivoja Saksaan, pitää tutustua tarkemmin.

  Edit. Näyttää kesällä lähtevän päivällä kahden tunnin välein Gedser - Rostock laivat, joten taitaa tosiaan olla nopempi, kuin Puttgardenin kautta (lähdöt puolen tunnin välein). Varsinkin jos oma saapuminen Gedseriin osuu hyvin laivan lähtöaikaan. Saako tuolle Gedser - Rostock välille muuten ostettua lippua rannasta, vai pitääkö olla etukäteen hommattuna? Toihan on ihan kiinnostava vaihtoehto tulevaisuuden varalle.
  Joo, ihan samat non-stop periaatteet kuin muillakin reiteillä ja rannasta kortilla lippu. Ei ole lainkaan niin ruuhkainen ainakaan niillä päivämäärillä ja kellonajoilla kun olen aiemmin liikkunut.

  Tietty jos tietää mihin paattiin aikoo osua, saattaa kannattaa mahdollisten alennusten vuoksi ostaa liput ennakkoon. Lippujahan myydään paketteina Hbor-Hgör & Tanska-Saksa, saattaa jostain saada vielä samaan nippuun Suomi-Ruotsi -välinkin (esim. Autoliitto?).

  Itse en ole alennuksia jahdannut, ennakkoon tuo lauttaväli on vähän vaikea ajoittaa ihan sekunnilleen jos sattuu vaikka pahempi sadekeli hidastaan, Tukholmasta tuonne on sentään jo 800 km. Tämä on hyvä reitti ja sopiva pikkuisen pidemmän tauon paikka samalla n. 8 tunnin ajon jälkeen , jaksaa sitten vielä rannasta laskea alaspäin - alkukesästä ainakin kun valoisaa riittää.
  <p>ZX-10RR 2018</p>
 5. #65
  Lainaa Bone kirjoitti Katso viesti
  Lyhyehkö lauttamatka sopivassa välissä toimii myös erinomaisena lepo/tankkaushetkenä
  kuskille, kun ollaan menossa "ajokoiramoodilla".

  Ehkä kilsa/tuntihinta noissa vaikuttaa suolaselta, mutta oikeaan väliin.... Hyvä sijoitus!
  tossa kyllä hyvä pointti ja ite monesti käyttäneenä .... kahvi ja kusi paussit noihin lossimatkoihin taimattuna...
  on aikaa kiivasti etelässä... kun ei turhaan kaasua vähentele... jos siis on oikeasti menossa jonnekki eikä vai viettämässä aikaa tiellä
 6. #66
  Lainaa daddy0 kirjoitti Katso viesti
  Näyttää olevan kotimaa ja Pohjois-Norja suosiossa tänä vuonna, löytyvät myös meidän porukan reissusuunnitelmalta. Jäämeri pitäisi päästä näkemään, mutta toivottavasti myös kotisuomesta löytyisi hienoja paikkoja reitille. Olisi sääli ajaa kaunista maatamme läpi sivuilleen vilkuilematta.

  Minä oon kurvaillu kotimaassa viis kesää. Turun saaristo, Itä-Suomi moneen kertaan. Kyllä niitä maisemia ja mutkateitä löytyy täältäkin. Museotie Vironlahden suunnalla on hieno. Samoin Puumalan nurkilta löytyy paljon hyviä pätkiä...ja Itä-Suomesta muutenkin.

  Länsi-Suomessakin oon pyöriny mut itellä ei oo niin kiehtonu se alue koskaan. Liian tasaista ja suoraa.

  Ja nähtävää kyllä riittää...kun viitsii vähän penkoa tietoa mistä löytyy mitäkin. Sain kerran vaimolta kirjan, Salaisuuksia Suomesta, kotimaan persoonalliset nähtävyydet. Tässä kirjassa on esitelty paljon paikkoja joista en ollut kuullutkaan. Kirja on tehty Autoliiton kans yhteistyössä.

  Jotain esimerkkejä:

  Cafe Regatta, Helsinki

  Töllin Mylly, Pusula

  Yado Oikawa, Pukkila (japanilainen majatalo)

  Rajaportin Sauna, Tampere

  Ravintola Hirvikartano, Jämsä

  Mekaanisen musiikin museo, Varkaus

  Ravintola Kuappi, Iisalmi (maailman pienin ravintola, asiakaspaikkoja 2+2 )

  Ilveskivi, Pedersöre

  Keretin kaivostorni, Outokumpu  Siinäpä jotain...kotimaan matkailu kannattaa aina.
  Honda Varadero -01
  ex:Suzuki GSX 600F -98
  ex:Yamaha TZR 125 -91
 7. #67
  niin ja tuo kirja on vuodelta 2014 että joku paikka voi olla suljettu sen jälkeen....mut kuukkelihan osaa kertoa lisää...
  Honda Varadero -01
  ex:Suzuki GSX 600F -98
  ex:Yamaha TZR 125 -91
 8. #68
  Lainaa Toni B kirjoitti Katso viesti
  Norjan retki suunniteltu:

  Liite 12641

  Olisko hyviä vinkkejä / kommentteja?
  Bergenin itäpuolella monta tunnelia korjauksen alla. Ovat varmaan niitä vanhimpia käytössä olevia tunneleita. Yksi pitkä, ilman päällystettä oli jopa täysin ilman valaistusta ja mittaa oli muistaakseni reippaasti yli 7km, joitakin heijastimia oli siellä täällä.
  Aikuinen nainen nexusti
 9. #69
  Seuraavksi ajattelin mennä Elokuun toisella viikolla Norjaan, Mehamniin uimaan Jäämeressä. Eiköhän siihen riitä viikko... jos ei, niin ollaan sitten pitempää.

  -jp-

  PS. Tietääkö kukaan hyvää uimapaikkaa Mehamnissa tai lähellä?
  Iloa elämään: BMW R1200GSA Rallye & R1200GSA Triple Black
 10. #70
  Terkut Slovakiasta! Paluumatkalla jo, Sisilia Sardinia ja Korsika käyty. Kuumaa oli ja hienoa. Huomenna Auschwitz ja siitä sitten pikkuisen vielä muutamien hienojen kaupunkien kautta takasin Suomeen.
  ZZR1400
 11. #71
  Lainaa Batmanninja kirjoitti Katso viesti
  Näin mennään Kummelin hengessä

  Lähtö ti 8.8.17 Tallinkin iltapaatilla Turusta, ke 9.9. veto Tukholma-Helsingborg-Gedser-Rostock. Yöpyminen varmaan samassa hotellissa kuin viime vuonna, n. 50 km Rostockista Berliinin suuntaan landella. To 10.8. veto Rostock-Potsdam-Hof-Regensburg-Spielberg. Tai lähelle.
  Pe-Su 11.8. - 13.8. MotoGP Red Bull Ring Spielberg, Österreich. Lähin vapaa hotelli löytyi n. 20 km päästä
  Patrik Pulkkinen tsempataan podiumille! Ja Kallion Mika on mahdollisesti täällä myös puikoissa.

  Välipäivät ma-to 14.8. - 17.8. varmaan jotain Alppien mutkateitä tai muuta vastaavaa, tai turistina jossain kaupungeissa ja sitten vois ajaa vaikka Tsekin kautta ylös. Kartat ois tuossa tutkittavana netin ohella millaisia pätkiä sieltä matkan varrelle löytyisi.

  To-pe 17.8.-18.8. veto huudeille WSBK Lausitzring Deutchland, treenit ja kisat pe-su 18.8-20.8. Hotelli löytyi melko läheltä.
  Niki Tuuli kannustetaan voittoon ja Kimi Patova uudessa pikkuluokassa myös. Liput oli edulliset ja hotla myös.

  Sunnuntaina kisojen jälkeen matkaan ja Potsdam-Rostock-Gedser-Köpis-Tukholma (yöpyminen välissä) ja ma 21.8. iltapaatilla Turkuun, ehtii ti 22.8. ysiksi Stadiin vaikka töihin... Vuosilomapäiviä menee 11...12 kpl

  Pakataan tietty parit Suomen liput mukaan, muuta tarviketta saakin matkan varrelta...Nyt sitten toivotaan sateetonta elokuuta 2017
  Reissuunlähtö alkaa viimein häämöttämään, vielä kun muutaman päivän jaksaa odottaa. Kyllä on ollut pitkä aika venttailla! Tuon ylläkerrotun helmikuisen plänin mukaan on edetty, kisaviikonloppujen välipäivien tukikohdaksi otin Villachin Itävallasta. Sieltä käsin ajelen mutkapätkiä kolmen maan alueella, eli Itävalta, Italia ja Slovenia. Reitit on katsottuna valmiiksi. Moni on varmaan tuolla pyörinyt ja pyörimässä?

  Pyörä on ollut juuri huollossa ja pankkikortissa on painetta
  Sadekamat valitettavasti joutuu kaiveleen esille, kovin näyttää epävakaalta nuo menopäivien ennusteet. Mutta minkäs teet, pitää mennä vähän iisimmin jos kauheasti vettä tulee.

  Niki Tuulen ja Mika Kallion fanipaidat Suomen lipun keralla pakataan mukaan. Patovan fani T-paitaa en oo vielä löytäny, toivottavasti otteet on jatkossa sellaiset että niitäkin löytyy...

  Matkakuumetta!
  <p>ZX-10RR 2018</p>
 12. #72
  Jos et ole jo buukannu Villachiin, mene tänne www.panoramahotel.at
 13. #73
  Matka"suunnitlemat" 2017 on valmiina. 12.8. aamulla yli Tallinaan, kaksi ukkoa ja kaksi mopoa. Aikaa pari viikkoa, viime vuonna vastaavalla suunnitelmalla päädyttiin Kroatian kautta Alpeille. Saapa nähdä mihin tänä vuonna.
  .
 14. #74
  Lainaa Lauri12 kirjoitti Katso viesti
  Kyllä ajatus kallistuu pohjoisen reissuun. Lappi ja pohjois Norja. Perinteisesti viikon aion reissuun käyttää.

  Miettiny että jos rohkeasti vaan ottas teltan ja muut retkeilykamat mukaan ja yöpyis teltassa. Sitä vaan miettiny että kun haluaa kokovartalopesulla käydä niin millaset mahikset tuolla pohjoisnorjassa siihen on? Pääseekö esim.leirintäalueen suihkuun pientä korvausta vastaan jos ei yövy kyseisellä alueella? Tai onko jossaki joku uimahalli missä vois käydä ihan saunomassa? Suomessahan noita uimahalleja on kohta joka kylässä ja suihkuun/uimaan pääsee alle kympillä.

  Tai jos yöpyy teltassa leirintäalueella niin millaset hinnat ja sisältyykö niihin suihkumahdollisuus?


  Vastaan itselleni että reissu on tehty. Reitti oli lopulta seuraavanlainen:
  Oulu-kemi-mo i rana-bodo-lofootit-finnsnes-alta-kittilä-oulu. Joitakin pikkukyliä jäi sanomatta mut ei se mitään.

  Reissu ylitti kaikki odotukset! Ennen en ole norjasa edes käynyt(kautokeinossa joskus) joten uutta maisemaa ja hienoa mutkaa riitti.

  Reissu sai vähän erinlaisen lopun kun pyörästä hajosi jännitteensäädin Leville....siitä onkin tuolla facessa vähän keskustelua käyty
  Honda Varadero -01
  ex:Suzuki GSX 600F -98
  ex:Yamaha TZR 125 -91
 15. #75
  La 2.9 lähtee taas 390 duken nokka kohti länsisatamaa ja keski-eurooppaa noin 2-3 viikoksi

  (nuorena jaksaa pienemmilläkin vekottimilla reissata )
 16. #76
  Lainaa Batmanninja kirjoitti Katso viesti
  Reissuunlähtö alkaa viimein häämöttämään, vielä kun muutaman päivän jaksaa odottaa. Kyllä on ollut pitkä aika venttailla! Tuon ylläkerrotun helmikuisen plänin mukaan on edetty, kisaviikonloppujen välipäivien tukikohdaksi otin Villachin Itävallasta. Sieltä käsin ajelen mutkapätkiä kolmen maan alueella, eli Itävalta, Italia ja Slovenia. Reitit on katsottuna valmiiksi. Moni on varmaan tuolla pyörinyt ja pyörimässä?

  Pyörä on ollut juuri huollossa ja pankkikortissa on painetta
  Sadekamat valitettavasti joutuu kaiveleen esille, kovin näyttää epävakaalta nuo menopäivien ennusteet. Mutta minkäs teet, pitää mennä vähän iisimmin jos kauheasti vettä tulee.

  Niki Tuulen ja Mika Kallion fanipaidat Suomen lipun keralla pakataan mukaan. Patovan fani T-paitaa en oo vielä löytäny, toivottavasti otteet on jatkossa sellaiset että niitäkin löytyy...

  Matkakuumetta!
  Reissu on edennyt plänin mukaan. Ruotsissa tuli vettä ja sen verran tuli pidettyä marssivauhtia että sadetakin hiha repytyi lepattaessa irti ja muutenkin hakkasi reikiä. No, jesarilla tuli hyvä. Aamulla viime perjantaina kun ajelin Red Bull Ringiä kohti n. Linzin suunnasta, tuli kans vettä aivan sairaasti, sekä rakeita. Kastuin kuin olisi veteen upotettu sadekamoista huolimatta. Kisaviikonloppu oli todella hauska. Vettä ei sen koommin oltu nähty paitsi tänään, helteen kesken tuli ukkonen, pääsin pikkukamoilla ruokapaussille turvaan.
  Kaikki on sujunut mainiosti ja pienet mutka- ja alppitiet on olleet aivan mahtavia!

  Lysti loppuu aikanaan ja aamulla pitä pistää reppu pykälään ja baanalle. Villach-Salzburg-Regensburg-Karlovy Vary ja siitä sitten takasin Saksan puolelle, nokka kohti World SBK Lausitzringiä missä viikonlopuksi luvassa täysipainoista ohjelmaa "Twist the throttle. WorldSBK is back." 6 viikon kesätauko on sarjassa förbii ja hanat avataan joka tiimissä.
  Sunnuntaina skaban jälkeen baanalle ja kohti Tukholmaa. Ja torvi auki - pyörä kiittää!
  <p>ZX-10RR 2018</p>
 17. #77
  Lähdössä ensi viikolla Norjaan reittiä Haaparanta-Kiiruna-Narvik. Google Maps antaa vinkkiä, että E 10:llä on tietöitä. Onks niitä runsaastikin, kannattaako joku muu reitti, kellään viime aikojen kokemuksia?

  RT mies
  BMW R 1100 RT
 18.  
 19. #78
  Lainaa kalevi52 kirjoitti Katso viesti
  Lähdössä ensi viikolla Norjaan reittiä Haaparanta-Kiiruna-Narvik. Google Maps antaa vinkkiä, että E 10:llä on tietöitä. Onks niitä runsaastikin, kannattaako joku muu reitti, kellään viime aikojen kokemuksia?

  RT mies
  Kolme viikkoa sitten oli jokunen kymmenen kilsaa Abiskosta Kiirunaan päin tietöitä. Vuorotellen jompikumpi kaista soralla, jossain kohti molemmat kaistat. Kyllä siellä silloin hyvin pääsi ajamaan, ei juurikaan matkaa hidastanut.
Sivu: 3 / 3:sta EnsimmäinenEnsimmäinen 123