Sivu: 3 / 3:sta EnsimmäinenEnsimmäinen 123
Tulokset 61:stä 63:een 63:sta
 1. #61
  Lainaa Fireball kirjoitti Katso viesti
  Eihän Suomessa EU-jäsenenä mitään maahantuontiporrasta tarvita. Varsinkaan kun kukaan ei sitä halua maksaa. Mutta hyvä jälleenmyynti- ja huoltoverkosto tarvittaisiin, jos volyymiin tähdätään.
  Osittain näin. Olihan noissa verottomissa hinnoissa nytkin eroa Saksaan, joten vaikka uusien uittaminen tuskin hirveästi Cavallinon katteita söi, niin ainakaan autoista tuttu väite, että Suomeen dumpattaisiin verojen takia halvemmalla ei pitänyt paikkaansa. Tai voi olla, että piti, mutta myyjän katteen jälkeen eroa olikin jo useampi tonni Saksan hyväksi.
  Ducati 924S, KTM 350 SX-F.
 2. #62
  Joo-o.

  Näyttääs siltä notta myymälä alakaas olla tyhyjä ainaki nettisivujen perusteella.Kaks pyörää olis myynnis ja verkkokaupas kaharenkympin lahajakortteja muttei muuta.Harmin paikka.Oli isoo orkanisaatio jälleenmyyjiäki nipus mutta Rukati on lullana taiteenlaji täs maas.Huoltopuoli ny hoituu Ruottiski vaikkei tartte ku vähä öljyjä vaihrella tänä talavena.

  En oo mihinää nähäny palijoko Rukatia on Suomes vuores myyty,mutta eipä ne isoja lukuja oo,varsinkaa jos niillä meinaa elää.Ja tuskin kukaa joka on piikkisillä Honrilla ja Jammuulla ja Susukiilla alootellu yhtäkkiä alakaas Rukatihin nyrijähtää.Uures kikseriski sentähän saa sinkkiämpärin kaupan päälle!(Juluma äänenvaimennin)

  Meillä lähti lapasesta yhyrellä rupuusella kasisatasella Superportilla ja ny näihin on palanu 70000 euroa.En osaa myyntimiehiä neuvua kuinka ihimisestä saa näin kytkinvikaasen nottei se kuuntele järijen ääntä vaan menöö niin ku ittestä tuntuu.

  Mutta jos joku näitä lullia innostuu kauppaamahan niin toivotahan notta pärijääs.
 3.  
 4. #63
  Harmi todella. Onko siellä MP messuillakaan mitään katseltavaa kun ei näe varmaan sitten uusia Dukattejakaan. Toivottavasti löytyy uusi edustaja mahdollisimman nopeasti, kun ei millään viitsisi vaihtaa huonompaan kun kerran Ducatin makuun on päässyt .
  Ducati Multistrada 1200 -2015.
  Muista, elät NYT.
  Roppa vanhenee mutta mieli vaan ei...
Sivu: 3 / 3:sta EnsimmäinenEnsimmäinen 123