Sivu: 52 / 52:sta EnsimmäinenEnsimmäinen ... 242505152
Tulokset 1531:stä 1540:een 1540:sta
 1. #1531
  Ylijäämä-kuljetuspyörien hyötykäyttöä:
  http://pakkouskonto.fi
 2. #1532
  Pirtee väri
  Triumph Daytona 955i DSSA `02 fighter
 3. #1533
  Herra Heinäkuu JMH:n avatar
  Liittyi Jul 2010
  Paronin Tilukset
  MotOrg ry jäsen
  Kävin Markon tallilla vähän laikalla sutimassa putkistoa. Vittu mun kärsivällisyys riitä tekemään tuota kuin puolivillaisesti.

  Hyvä tuli! He he.
  02 Mille R
  Kaikki kirjoittamani on lähes poikkeuksetta täyttä paskaa, eikä sitä ole tarkoitettu kenenkään silmille, vaan tulisi pikemminkin moderoida helvettiin... ja heti.
  Ajolinjani ovat kuin Hendrixin soolot. Ennalta-arvaamattomia, ja aina erilaiset.
 4. #1534
  Saatiin Suzuki GR650 -85 eilen ekaa kertaa tulille! Kerrasta lähti käyntiin

  Hienosti pöpötti. Toinen pytyistä kävi nätisti ja toinen savutti kuin höyryjuna
  Pientä säätöä vaatii...
  Liitetyt kuvat Liitetyt kuvat
  Braaaaap
 5. #1535
  Lainaa shyhander kirjoitti Katso viesti
  Päätin yrittää fiksatsa 3 kolopallon öljyntiputtelun vaihtamalla koko oljypähjan kun tiivisteen vaihto korjaamolla ei riittäny. Ite tällä kertaa. Jumalauta etta oli kaks pulttia(ruuvia) vaikeessapaikassa kytkimen puolella. 1.5 tuntia ahtaasti auton alla takatukka öljylammikossa yritin yhtä saada jengalle, aja päätin jo luopua ajatuksesta etta tukka ei olis öljyssä, ja toivoa että jos se vaikka pitäis ilman yhtä pultttia (20 yht). Vittu se viimdinebki uppos jengalleen!!! Aivan helhetin monta kertaa oli menossa vinoon ja väärälle jengalle, mutta maltoin stopata ja kiertää auki. Olin jo varma että lohkossa on jengan alku paskana. Sit se taas otti jumiin, mut viimeisellä toimivalla taskulampulla katoin että nyt on aika suorassa vaikka. OttAa jumia... väänsin varovasti kii ja meni jengalle. Olis pitäny olla pallopäinen torx avain. Ei ollu, oli vaan taipuvavartinenn 1/4 räikkän jatko. Neloskarhu o hyvää! Saa nähdä pitääkö. Uus moyonetin öljypohja oli silmällä katottuna ihan kiero, vanha suora mutta asennettu korjaamolla ilman tiivisteliimaa. Saa. NÄhä. Laiton sen vanhan pohjan uudella tiivisteellä jsa liimaa vliiin.
  Harvinaisen hyvä työnkuvaus. Tuommoisia olisi ilo lukea työpapereistakin
 6. #1536
  Herra Heinäkuu JMH:n avatar
  Liittyi Jul 2010
  Paronin Tilukset
  MotOrg ry jäsen
  Pikkuhiljaa nysvätty toi linkusto uuteen rasvaan, jarrusatuloiden tiivisteet vaihdettu sekä uudet palat eteen. Tänään vaihdoin räärääkliparit ja katteitakin on tiputettu jo maalarille.

  Enää yksi homma jäljellä. Uusi kone ja tykötarpeet.

  Ai niin... liimasin mä kaksi tarraakin peittämään pahoja muistoja swingissä. Ei ollu vittu tarpeeksi isoja tarroja .

  Kotarista vois rasvata linkun ja vaihtaa takaiskarin alapään laakerin. Samalla sais takavanteen pinnaukseen ja takaiskarin huoltoon, kun en ite ala sitä vannetta soikeaksi vääntämään. Ehkä sitten marras- joulukuussa.
  02 Mille R
  Kaikki kirjoittamani on lähes poikkeuksetta täyttä paskaa, eikä sitä ole tarkoitettu kenenkään silmille, vaan tulisi pikemminkin moderoida helvettiin... ja heti.
  Ajolinjani ovat kuin Hendrixin soolot. Ennalta-arvaamattomia, ja aina erilaiset.
 7. #1537
  Tallissa ei tapahdu mitään jännittävää, mutta öljyn ja suodattimen vaihto hoidettu. Edellisestä kerrasta olikin jo 26 kuukautta... no kuitenkin vain vajaa 6000 km. Mokoman homman vuoksi on tullut aina ennen purettua katteet, mutta nyt tällä kertaa hetken pyörää toljottaessani totesin, että saahan sen suodattimen irti ja uuden paikalleen ilman katejumppaa

  Muutenkin viimeisin viikko mennyt vuosihuoltoja tehdessä... ruohonleikkuri, kesäpirssi, tyttären auto, vaimon systerin auto ja nyt syttyi oman talviautonkin huoltomuistutin... kai se täytyy vain vääntäytyä sohvalta talliin.
  Mutkaista tietä näkymättömiin... Honda CBR1000F -93 & Ford Granada 2.0L -83
 8. #1538
  Apikka sai keväällä ostetun, öhlärin taakse! Samalvaivall linkustonlaakerit uuvet rasvat. Ja uudet brembon takajarrupalat!
  K1200rs '05 , Rsv 1000 Rr
 9. #1539
  Tapahtui tallin ulkopuolella kun kelit on nautittavat mutta levy & laukku kiinni kun ne vihdoin saapui
  laukutin_small2.jpg

  Keleistä puheenollen viikon ajan kelit oli kohillaan ja monemoista vekotinta liikenteessä, 100% paikallista ilman kypärää, turisteista 1%.
  20171019_074713055_iOS.jpg
 10.  
 11. #1540
  Huh hah hei! Banditin öljyt ja suodatin vaihdettu. Eikä siinä kaikki. Laitoin myös uudet rattaat ja ketjut. Niittaaminen vasaralla forumilta luettujen vinkkien mukaan - ketjun toisella puolen 7 kilon leka, jonka perässä 50 kiloa rautaa. Ketjut pysyivät hyvin kiinni 180 km:n koeajolenkin Vanhat ketjut olivat melkoisesti venähtäneet ja rattaiden hampaat olivat kuluneet piikeiksi. Ja ääntä / ikävää rahinaa (luulin jo jonkin laakerin hajonneen) vanhasta ketju-ratas-yhdistelmästä lähti. Nyt kulkee pyörä tasaisesti muulloinkin kuin kaasu pohjassa . Ratas-ketju-yhdistelmän suoruuden varmistin käyttämällä 20mm levyistä liki puolen metrin lattarautaa. molempiin päihin laitoin merkin proxxonilla, kun dremelistä tulivat savut pihalle...
  Suzuki GSF 600 s bandit (vm 2002)
  Yamaha XV250 Virago (vm 2000)
Sivu: 52 / 52:sta EnsimmäinenEnsimmäinen ... 242505152