Sivu: 24 / 24:sta EnsimmäinenEnsimmäinen ... 14222324
Tulokset 691:stä 705:een 705:sta
 1. #691
  Omaan ilmestyi vikakoodi 17 - EXUP servo motor potention circuit.Pystyykö kotikonstein eliminoimaan vai joutuuko viemään pajalle?Pyörästä löytyy powercommanderi ja ilmeisesti ilmanputsaria muokattu.Johtuisko vikakoodi näistä virityksistä?
 2. #692
  Lainaa yde85 kirjoitti Katso viesti
  Omaan ilmestyi vikakoodi 17 - EXUP servo motor potention circuit.Pystyykö kotikonstein eliminoimaan vai joutuuko viemään pajalle?Pyörästä löytyy powercommanderi ja ilmeisesti ilmanputsaria muokattu.Johtuisko vikakoodi näistä virityksistä?
  Taitaa koodi tarkoittaa että exup-servon virtapiiri on poikki tai oikosulussa. Kotikonstein voi katsoa ainakin satulan alta tankin takaa että liikkuuko servo josta vaijerit lähtee alas silloin kun virrat laittaa päälle. Ja toki ettei exupin johtoja ole irti. Jos itse putkessa oleva venttiili on jumissa, voisi varmaan antaa ko herjan jos servo ottaa liikaa virtaa. Tätä voi testailla ottamalla vaijerit irti servon päästä ja kokeilemalla liikkuuko servo sitten. Ja voi sitä putkessa olevaa venttiiliäkin kai jollain käännellä siitä mihin vaijerit tulee. Omasta exup lähti vaijereineen sliparin ja pc:n myötä, servo jäi ja mitään herjoja ei ole tullut.

  Tän voi kattoa aiheeseen liittyen:
  https://youtu.be/om3ZvUqKnfQ
  FZS600, FZ1S
 3. #693
  Kiitos vinkistä Tosiaan onhan tuo multakin pois kun vaimennin on vaihdettu,täytyy penkin alta vielä tutkia onko servo jätetty paikalleen,saattaahan sieltä olla sulakekin palanut,
 4. #694
  Wilberssin 641 sarjan takaiskari meni tilaukseen. Otin lisäksi hydraulisella esijännityksen säädöllä. Saa nähdä ehtiikö ensi viikon etelän reissulle jo testiin
 5. #695
  Jotenkin herännyt yllättävä kiinnostus kokokatettuun Yammuun. Onko nuo vanhat poliisipyörät (reilu 100tkm mittarissa) aivan älyttömiä ostoksia? Tuo valkoinen olisi muutenkin hieno ja lukittavat laukut kiinnostaisi.

  Ekana pitäisi kyllä kaupata tuo KTM ja se on kyllä niin hyvä, etten siitä haluaisi luopua. Sen verran vähän vaan tulee ajettua vuotuisen reissun ulkopuolella, että tyhmältähän se tuntuu tallissa seisottaa kallista kotaria.
  Viimeksi muokannut: Tommitomminen; 15.08.2017 klo 17:49.
  KTM 990 SMT -12
  Honda NX 250 -88

  Tarinaa kesäkuun 2017 Euroopan retkestä: http://tommitravels.blogspot.fi/
 6. #696
  Ne Yamahan omat laukuthan on tehty FJR:ää varten ja joku on vaan Yamahalla keksinyt, että ympätääs nää tohon pikkuseen matkasporttiin kans.

  Sivulta katsottuna ne istuu tosi hyvin FZ1:seen, mutta takaa päin ihan karmeet.

  Lisäksi ne on laadukkaat laukut. Tarkottaa sitä, että ovat tukevat ja paksut = helvetin painavat jo tyhjänä.
  Ja nuo asennusraudat ei ole irroitettavia (pikakiinnitys), joten roikkuvat aina mukana oli laukut tai ei.

  Näin jälkiviisaana, olisi itsekkin aikanaan kannattanut ottaa tavalliset laukut irroitettavilla asennusraudoilla.

  Jo useampia Norjan reissuja tehneenä, niin huomannut, että kyllä sillä matkaa tekee, mutta kun nopeus nousee satasen kieppeille (ja yli) niin alkaa tankki tyhjeneen vauhdilla.

  Muuten toimii hyvin reissussa ja pienemmässäkin kurvailussa.
  En aina muista, etteivät muut ajattele yhtä nopeasti kuin minä.

  Yamaha FZ1-S => Sininen
  Yamaha FZ6-S => myyty
  Honda CL70 => (linkki kuvaan) Liite 13078
 7. #697
  Miten niin raudat ei ole irroitettavia? Ei niitä ainakaan noissa myynti-ilmoissa näy.

  Lähetetty minun FRD-L19 laitteesta Tapatalkilla
  KTM 990 SMT -12
  Honda NX 250 -88

  Tarinaa kesäkuun 2017 Euroopan retkestä: http://tommitravels.blogspot.fi/
 8. #698
  On ne irrotettavat, tulee takajalkatappien ruuvien ja takakatteen läpi tulevaan kiinnityskorvakkeeseen kiinni. Ehkä nyt eivät pikakiinnitteiset ole SW Motechin tyyliin, mutta muutamaan minuuttiin tuon ruuvailee kiinni.

  Omaani värkkäsin vielä putkien jatkoksi 18mm hytikkaputkesta kulmat, ja niiden nokkaan Givin aluslevyn kiinni, niin on nyt sitten kolmen laukun teline. Takakatteen sisältä vielä virta Givin liittimellä laukun pohjaan, niin saa kännikät yms laturiin suojaan.


  - illi -
  - illi -
 9. #699


  Givin v35 sivulaukut ja b37 takalaukku on käytössä

  Wilberssi on nyt ollu 2000km paikallaan ja tulihan tuosta ihan eri ajettava. Mutkissa huomaa että kääntyy kuin itsestään eikä ole niin levoton kuin vakio iskarilla.
  Viimeksi muokannut: temetsu; 26.08.2017 klo 11:11.
 10. #700
  Terve kaikille,
  Syksyn tullen paha ongelma,kun meni kesä ilman pyörää.
  Nyt vaikea valinta: 2008 mallin R1 vaiko 2007 mallin FZ1-S?


  tulikoos tää ihan oikein kun en löydä nappulaa ´´Uusi viesti´´ mistään?
  R1,2002
 11. #701
  Lainaa Resu kirjoitti Katso viesti
  Terve kaikille,
  Syksyn tullen paha ongelma,kun meni kesä ilman pyörää.
  Nyt vaikea valinta: 2008 mallin R1 vaiko 2007 mallin FZ1-S?
  Molemmista versiot omistaneena, (ex R1 -04 ja kilvetön -06, nyt FZ1S -07 kokokatteella ja laukuilla, tuli kai vanhuus..), riippuu ihan mitä pyörältä haet, miten asento istuu jne. Kumpikin taipuu toistensa kategorioihin jollakin tavalla, jotkut ajelevat rykkösellä matkaa, toiset taas taittavat fasulla polvi maassa.

  Rykkösessä on paukkua ja luonnetta, fasu on tästä laimennettu ja helpotettu versio. Mutta seitsemän vuoden kokokatetulla SV1000S:lla ajelun jälkeen rykkösten ja fasun välissä veti fasu (akra kokoränni + filsu + pc3, penkitetty 160hp) naaman hymyyn, kun kierrokset nousi yli 6-7000rpm, muisti että mitäs se koneen luonne taas tarkoittikaan... Eli kyllä fasustakin luonnetta löytyy. Enkä tarkoita, että fasu ei vääntäisi alhaalta samoin kuin V2, vaan että veekoneesta puuttui tehoalue yläkierroksilta.

  Jos ajelet paljon matkaa, haluat kovat laukut pyörään, tykkäät leppoisasta ja helposta ajoasennosta, ja hieman tingit siitä ranteita repivästä luonteesta, niin sitten fasu. Jos taas painotat enemmän tiukempaa ja urheilullista ajoasentoa, ajelet enimmäkseen mutkapätkiä ja kahviajeluja, haluat sen viimeisenkin paukun koneesta irti ja vaikka radallakin joskus ajelet, niin sitten rykkönen.

  Nämä on niin makuasioita, eli kokeile kumpaakin, ja mene sen fiiliksen mukaan. Jos jommassakummassa joku asia häiritsee tai houkuttaa, kuuntele sitä ääntä.


  - illi -
 12. #702
  Kiitos kommentista.
  Itellä aiemmin r1 2002,siis eka ruisku.

  Nyt fasua ja R1 koeajaneena ,yllätyin 2007 fasun pirteydestä. samoin pysty ajoasento oli mukava ,ainakin nurkissa.
  Mietin vain että kuinka paljon ´´hienompi´´ tai kehittyneempi olisi tuo r1 kone,tuossa 2008 mallissa. Fasussa tuntui 1 vaihde hiukan rosahtavan ,samoin kun edellisessä rykkösessäni.
  2008 rykkösessä tuntui menevän fiksummin ykkönen päälle.
  Samoin jousituksen osat vaikutti hyvinkin paljon erilaisilta ,toisiinsa verraten.

  Ilmeisesti tuo 2008 rykkösen moottori on täysin eri kuin fasun moottori?

  Hmmn.. Voisihan rykköseen vaihtaa Apex stongat tai crossitankon?? Jos kyykky asento alkaa keljuttaan...
  Mutta fasuun ehkä ei saa vaihdettua matalampaa stongaa,vai saako valmiita?
  R1,2002
 13. #703
  2007 tuli uusi moottori rykköseen, sieltä jäi yksi venttiili per sylinteri pois, ja muitakin muutoksia tuli samalla, eli moottori on uusi konstruktio. Sellaisesta ei ole kokemusta, eikä myöskään 2009 tulleesta cross planesta. Jälkimmäinen on kaverin mukaan melko pornå ääniltään, ehkä joskus itselläkin on varaa MT-10:iin, huokaus..

  Fasun kone perustuu rykkösen vuosien 2004-06 viisiventtiilimoottoriin, katukäyttöön paremmin tuunattuna. Tähän ei voi kuin suositella putken vaihtoa ja commanderia kaveriksi, operaatiolla kun saa pirteyttä juurikin alakierroksiin.

  Fasu on helppo ja kevyt pyörä ajaa, ja esim. SV:een verrattuna notkea mutkapätkillä sekä taajamissa, jota piti viedä määrätietoisemmalla otteella. Tietty kyykky oikein nielee mutkia ja nopeudet kasvaa helposti kortille vaarallisiin lukemiin, siihenhän ne on tehtykin. Jos tulee joskus ajettua kaksi päällä, kallistuu vaaka aika helposti fasun puolelle. Rykkösestä katoaa se idea heti peräpainotteisen lastin kasvaessa, fasun kantaessa laukkujen lisäksi kyytiläisen suht eleettömästi. Toki sen huomaa jos repsikka jää tai tippuu kyydistä, ei fasukaan mikään matkalehmä tai homåsohva ole. Nämä siis tuohon alustaan ja osiin viitaten, eroja käytännön ajelusta.

  Tuo ykkösen rusahtaminen on enemmänkin riippuvainen öljyistä ja niiden kunnosta kuin laatikosta. Fasuun edellisen omistajan vaihtamilla halpisöljyillä (en muista merkkiä) alkoi vuosi sitten loppukesästä olemaan jo korvia riipivän kuuloista, tuoreilla Motulin 5100 10w40:llä meni vaihde alkukesästä silmään nätisti ja pehmeästi, tämäkin on alkanut loppukesää kohti muuttumaan. Kuitenkin 'pehmeimmät' öljyt ovat vuosien varrella olleet Hondan merkillä 10w30, joilla SV vaihtoi niin pehmeästi, ettei usko ennen kuin kokeilee.

  Suskissa oli ostaessa LSL:n tanko paikoillaan, ja rykkösellä kolme vuotta ajeltua se lähti ensimmäisenä kettuun. Miksei se olisi ihan hauska ajella selkä suorassa, mutta omasta mielestä siinä menee ajatukset ristiin.
  Fasun tankoa voi hieman madaltaa, noin 20 mm, mutta sitten alkaa tankki tulemaan eteen kääntäessä ääriasentoihin. Itsekin pitkäselkäisenä haaveilen matalammasta stongasta ja hieman etukenommasta asennosta, niin ei tarvitsisi niin roikkua kyydissä yli satasen vauhdeissa. Kiinasta saa sopivat tankokiinnikkeet parilla-kolmellakympillä, ehkä ne saisi aikaiseksi touhuttua tulevan talven aikana. Tourinkipleksiä en ala tuohon laittamaan, örk. Mutta nämä on myös niin makuasioita, sanoi koira...


  - illi -
  - illi -
 14. #704
  Kiitoksia kommenteista..
  Nyt on ´´fazerin sininen ´´hommattu.
  Ei taia tänä syksynä enään oikein päästä ajaan.
  R1,2002
 15.  
 16. #705
  Fz1 kuskeilla pyörät kunnossa ,kun on palstalla niin hiljaista...
  Mutta miten olette tuoneet virtaa stongan luokse ,navigaattoria tai puhelinta varten? Ja mistä?

  Onko myynnissä valmista settiä ko. hommaan?

  Toinen fundeeraus kohdistuu kattiin. Mulla pyörässä kiinni akrapovic pönttö mutta katti paikallaan ennen pönttöä.
  Pitäneekö katti jyystää irti, vaikutusta ääneen? Vaikutusta pyörään?
  Onko kattimötikkä irtoosa ,jos joutunee joskus laittaan takas? Hinta?

  Ei kai takas tarvi laittaa ,paitti jos tulee joku katsastusjuttu pyörille? toisaalta katsastuksesta on höpöttäneet jo 15 vuotta...

  Pyörähän on nyt Yamaha FZ1-S,2007
  R1,2002
Sivu: 24 / 24:sta EnsimmäinenEnsimmäinen ... 14222324