Sivu: 1 / 2:sta 12 ViimeinenViimeinen
Tulokset 1:stä 30:een 34:sta
 1. #1
  Eli tarkotus ois vallan panostaa ja ostaa nahkapuku. Nyt tarvis vähän vinkkejä
  että mitä pitää ottaa huomioon? Ensimmäinen asia joka askarruttaa on koko. Pituutta
  meikäläisellä on 186 cm ja ruuminrakennetta uskallan väittää atleettiseksi. Ajattelin
  tilata puvun varmaan Saksasta joten sovittaminen ei välttämättä tulee kysymykseen. Pitääkö
  puvun olla alussa nafti, eli venyykö se käytössä?

  Toinen juttu on puvun malli. Tällä hetkellä ajan supermotolla mutta jos vanhat merkit pitää
  paikkansa niin pyörä menee taas tänä keväänä vaihtoon, mahdollisesti kyykkyyn. Eli
  pystyykö "kyykkypuvulla" ajamaan supermotoa? Rata-ajoa en harrasta, ja olisin myös kiitollinen
  jos puku päällä saa repun selkään.

  Siinähän ne tärkeimmät, (joustava) hintakatto on sellanen 500, sillä näyttäs saavan esim fc-moton tarjouksista
  ihan kelvollisen näkösiä nahkoja. Jotain mietteitä?
 2. #2
  Kyllähän se tiukka pitää ehdottomasti olla, kun sitä päällensä sovittaa. Kannattaa käydä jossain eri pukuja sovittamassa ja sitten pistää saksasta tulemaan jos/kun halvemmalla niitä sieltä saa.
  Kawasaki ZX-6r -05
 3. #3
  Tähän voisi oikeastaan laittaa aloittelijan lisäkysymyksen: Kuinka paljon ja millaista vaatetusta nahkatakin ja housujen alla on hyvä pitää? Tietysti keli vaikuttaa, mutta jotain esimerkkejä, niin osaa sitten itsekin sovittaa oikeat kamppeet päällä.
  <p>Honda VFR 800 -99</p>
 4. #4
  Motorg ry:n hallituksen jäsen, koulutusvastaava Nitrous:n avatar
  Liittyi Mar 2004
  Hälsinki
  MotOrg ry jäsen
  Lainaa (Ankka @ Maalis. 20 2011,19:33) kirjoitti
  Tähän voisi oikeastaan laittaa aloittelijan lisäkysymyksen: *Kuinka paljon ja millaista vaatetusta nahkatakin ja housujen alla on hyvä pitää? *Tietysti keli vaikuttaa, mutta jotain esimerkkejä, niin osaa sitten itsekin sovittaa oikeat kamppeet päällä.
  Riippu aika paljon käyttötarkoituksesta. Katuajeluun on hyvä, että alle mahtuu esim. gollege- tai neulepaita. Ratahommiin sitten mahdollisimman ihonmyötäinen puku, jolloin alle menee vain pitkähihainen kerrasto ja selkäpanssari. Nahkaa ostaessa kannattaa muistaa, että nahka venyy n. puolikkaan koon verran. Asiantunteva myyjä kyllä osaa opastaa oikean kokoisen puvun hankinnassa.  Superbike B #7
 5. #5
  Lainaa (Ankka @ Maalis. 20 2011,19:33) kirjoitti
  Tähän voisi oikeastaan laittaa aloittelijan lisäkysymyksen: *Kuinka paljon ja millaista vaatetusta nahkatakin ja housujen alla on hyvä pitää? *Tietysti keli vaikuttaa, mutta jotain esimerkkejä, niin osaa sitten itsekin sovittaa oikeat kamppeet päällä.
  Mulla on dainesen nahkarotsi irrotettavalla sisävuorella. Ajokauden alussa ja lopussa alle mahtuu henkselimallinen selkäsuoja ja windstopper fleese tuon sisävuoren lisäksi niin sillä pärjää jopa vähän alle +5 C keleissä vielä sellasen sadan kilsan lenkin nakupyörällä. Tosin noissa vermeissä ei mitään joogailun sm -mestaruuksia voiteta.

  Ja tosiaan kun tosta saa sen sisävuoren kesällä pois niin kannattaa ostaa se nahkarotsi uutena tyköistuvana ettei se lepata kun alla pitää pelkkää t-paitaa. Sovitettaessa kannattaa miettiä käyttötarkoitusta ja ottaa mukaan sellaiset vaatteet, joiden kanssa rotsia uskoo käyttävänsä. Suomen kesä kun ei aina vastaa postikorttikelejä niin usein tulee pidettyä fleeseä alla kesälläkin.

  Itsellä toi nahkarotsi menee tollasenaan katuajossa. Radalle on 1-osainen nahkapuku, jonka alle menee kokopitkä kerrasto ja selkäpanssari.
  "On tilanteita jolloin Mustanaamio poistuu viidakosta ja liikkuu kaupungissa kuin kuka tahansa meistä"
 6. #6
  Mun mielestä 10:ssä asteessa ja siitä ylöspäin nahkahousujen alle ei tarvitse saada muuta kuin ohuet kerraston housut. Siitä kylmemmillä ilmoilla pidän mieluummin tekstiilipöksyjä. Takissa ei pieni väljyys haittaa mitään katulaillisissa nopeuksissa, kunhan ei ihan mikään purje ole.

  Nahkahousuja sovitettaessa koko 52 tuntui suht. mukavalta ja napakalta, kokoa 50 sai kiskoa jalkaan itku silmässä. Myyjän neuvoja (ja .org keskusteluja) uskoen ostin nuo koon 50 housut. Viikko pari meni aikaa kun housut olivat täsmälleen oikean kokoiset ja menivät helposti jalkaan. Tekstiilihousujen koko on 52.

  Itse olen pitänyt kahta nahkatakkia. Toinen on tiivis koko 54, jonne mahtuu alle hyvin muutama kerros. Se on käytännössä mitoitukseltaan kuin mikä tahansa hengailutakki.

  Toinen takki on pinkeä tuuletettu 52, jonne ei mahdu alle muuta kuin t-paita tai kerrasto. Sitä käytettäessä pitää olla lämpöä yli 15 astetta. On napakampi ja mukavampi ajella kuin isompi takki, vaikkei isommassakaan takissa suuria ongelmia ole alle 200 km/h nopeuksissa.

  Pituus/paino on n. 180/90. Atleetin ja kotletin väliltä. Eri valmistajilla on niin erilaiset kokomerkinnät ja leikkaus, että sovittamatta en ostaisi mitään.
 7. #7
  Kun näitä nahkapukujen mitoitusohjeita ja saunakeikkakertomuksia lukee niin tuli mieleen että kuinka pirun tiukkoina jengi yleensä 1-osaiset nahkapuvut ostaa? Mittarina vaikkapa rinnanympärys eli paljonko valmistajan mittataulukkoa pienemmän olette ostaneet? Ja mitoitatteko selkäsuojan kanssa vai ilman?

  Omalla kohdallani rinnanympärys selkäsuojan ja aluspaidan kanssa 114 cm, puvun koko 54 = valmistajan suosituksen mukaan rinnanympärys max. 110 cm. Mukavan "tukevan" oloinen, mutta ei purista pahasti mistään (paitsi munista seistessä (siis miehen seistessä *)). 8. #8
  Lainaa (s&s @ Maalis. 21 2011,17:23) kirjoitti
  Kun näitä nahkapukujen mitoitusohjeita ja saunakeikkakertomuksia lukee niin tuli mieleen että kuinka pirun tiukkoina jengi yleensä 1-osaiset nahkapuvut ostaa? Mittarina vaikkapa rinnanympärys eli paljonko valmistajan mittataulukkoa pienemmän olette ostaneet? Ja mitoitatteko selkäsuojan kanssa vai ilman?

  Omalla kohdallani rinnanympärys selkäsuojan kanssa 114 cm, puvun koko 54 = valmistajan suosituksen mukaan rinnanympärys max. 110 cm. Mukavan "tukevan" oloinen, mutta ei purista pahasti mistään (paitsi munista seistessä (siis miehen seistessä *)).
  Turhaa mittailla etukäteen, kyllä ne aina pitää kokeilemalla kokeilla. Sellainen joka on täysin tiukka t-paita alla on just hyvä. Muutaman reissun käy iltasella heittämässä ja kohta mahtuu selkäpanssarikin alle.

  Eli sellainen jossa pystyy aluksi juuri hengittämään on aika hyvä kun yksiosaista pukua ostaa... *
  Tuono 1100RR
 9. #9
  No tässä mittaillaankin jo jälkikäteen... Eli mitoitus- ja saunomisohjeet on luettu, mutta kiinnostaa miten pieneen jengi oikein itsensä puristaa eli tosiaan tuo rinnanympärys vs. valmistajan mitoitusohje. (Tietty "oikea" sopivuus vaihtelee merkin ja mallin mukaan, mielenkiinto on lähinnä akateemista.) 10. #10
  Lainaa (s&s @ Maalis. 21 2011,17:38) kirjoitti
  No tässä mittaillaankin jo jälkikäteen... Eli mitoitus- ja saunomisohjeet on luettu, mutta kiinnostaa miten pieneen jengi oikein itsensä puristaa eli tosiaan tuo rinnanympärys vs. valmistajan mitoitusohje. (Tietty "oikea" sopivuus vaihtelee merkin ja mallin mukaan, mielenkiinto on lähinnä akateemista.)
  Niin, mittapukuun otettiin siis mitat ihan niinkun ilman ihmeitä toppapaitoja ohjeiden mukaan. Ja ohjeet kertoi vielä, että ilman panssariakin mittaillaan. Ja kyllä se päälle menee helposti. Panssarin kanssa tekee hieman tiukempaa. Kyykkyyn pääsee kunhan ei hengitä samaan aikaan.

  Nooh, on tässä vielä aikaa kauden alkuun. Enemmän minusta kiinni on vain muotoutumisesta kuin että sen tarvisi varsinaisesti venyä. Näin ainakin minun tapauksessa.
  BMW F800S 2010 ja CBR600F 2005 (molemmat hitaita)
  ER-6f 2006
 11. #11
  Kireempihän se puku on jos on ihan mutkalla (kyykky) kun suoremmassa (smoto) joten ei luulis olevan mitään ongelmaa.

  Ja atleettisella keholla täällä varmaan meinataan kovaa penkkitulosta sen sijaan että rasvat olis 0, joten pitäis noi standardikoot olla kohtuu toimivia. Voi hartioista vähän kiristää aluks.
  54 varmaa hyvä koko.
 12. #12
  Lainaa (Twini @ Maalis. 21 2011,17:52) kirjoitti
  Kireempihän se puku on jos on ihan mutkalla (kyykky) kun suoremmassa (smoto) joten ei luulis olevan mitään ongelmaa.

  Ja atleettisella keholla täällä varmaan meinataan kovaa penkkitulosta sen sijaan että rasvat olis 0, joten pitäis noi standardikoot olla kohtuu toimivia. Voi hartioista vähän kiristää aluks.
  54 varmaa hyvä koko.
  Itse kokeilin käyttää kaksiosaisen nahkapuvun takkia enduron kanssa viime kesänä. Totesin ettei toimi. Kädet tulevat enduron kanssa enemmän mutkalle kyynärnivelestä jolloin takki puristaa enemmän käsiä -> kädet väsyvät turhan nopeasti. Nahkatakki varmaankin toimii endurossa / smotossa, mutta kannattanee valita hiukan notkeampi malli kuin mitä itselläni on.
 13. #13
  Smoto ja RR nahkat on ihan erilaisella leikkauksella. RR nahkojen kanssa ku istuu moton päälle niin alkaa balleja ahistaan ja se edellä mainitty käsien asento on jokseenkin hankala. Näin ainakin itse olen asian kokenut. Puhun siis 1-osasista nahkoista.
  if i was in ww2 they'd call me spitfire
  Lähetäthän ratapäiviin liittyvät kysymykset ja muutokset osoitteeseen ratavastaavat@moottoripyora.org
 14. #14
  Tätä just meinasin, eli pukuja on eri leikkauksilla ajoasennon mukaan. No kai niitä välimallejakin on olemassa ettei pyörän mukana tarvi aina vaihtaa myös haalaria, radalla tosiaan ei tuu ajettua joten sitä seikkaa ei tarvi huomioida valinnassa.
 15. #15
  Lainaa (Penkkihirmu @ Maalis. 20 2011,17:48) kirjoitti
  Pituutta
  meikäläisellä on 186 cm ja ruuminrakennetta uskallan väittää atleettiseksi.
  Jos olet vähän harteikkaampi kaveri niin et todennäköisesti löydä hyvin istuvaa pukua suoraan hyllystä.
  Meikäläinen on 185cm pitkä ja puntilla tullu käytyä jonkun verran. Ja siinä vaiheessa kun puku sopii hartioista vyötärön kohdalla on tilaa isolle kaljatynnyrille
  Mulla on Sweep F4 1-os puku kokoa 58 ja se menee just hartioista, mutta oli hemmetin löysä vyötäröltä ennen kavennusta.  Perus ECU flashaus + quickshifterin aktivointi onnistuu GSX-R 1000 K5-L1 ja 600/750 K6-L5
 16. #16
  halvarsson nahkapuku ?? käyttäjiltä toivoisin kommentteja,näyttää mainoksissa olevan luvattu sateen ja tuulenpitävyyttä,tuleeko vesi läpi vai pitääkö lisukkeena olla erillinen sadeasu ?

  tarkoitus olis hommata nyt kesäksi 2-osainen nahkapuku,halvarsson yksi vaihtoehto mutta mitäpä muita kannattaisi vertailla ??asun kuopion seudulla ja taitaa hd liike kuopiossa ainoana välittää ko pukuja,miltä sivuilta ostatte netistä ajovarusteita esim halvarsson tjtn ??mielessä siintää ajatus josko tilais eu alueelta ajopuvun,miltä sivuilta hommailette ajovehkeitä ? 17. #17
  Lainaa (road closed @ Maalis. 23 2011,11:58) kirjoitti
  halvarsson nahkapuku ?? käyttäjiltä toivoisin kommentteja,näyttää mainoksissa olevan luvattu sateen ja tuulenpitävyyttä,tuleeko vesi läpi vai pitääkö lisukkeena olla erillinen sadeasu ?

  tarkoitus olis hommata nyt kesäksi 2-osainen nahkapuku,halvarsson yksi vaihtoehto mutta mitäpä muita kannattaisi vertailla ??asun kuopion seudulla ja taitaa hd liike kuopiossa ainoana välittää ko pukuja,miltä sivuilta ostatte netistä ajovarusteita esim halvarsson tjtn ??mielessä siintää ajatus josko tilais eu alueelta ajopuvun,miltä sivuilta hommailette ajovehkeitä ?
  Uusimmassa Bikessä oli vedenpitävien nahkojen vertailu ja ainakaan niissä testeissä ei ykskään päästäny vettä läpi.
  Siinä oli joku halvarssonssin pukukin, kannattaa varmaa lukasta läpi.
  Varma valintahan lienee se ainainen Rukka mut on sillä sitä hintaaki.
  690 SMC
 18. #18
  kävin tänään sovittamassa halvarssonin nahkaisia,yllätys oli se että muutamasta sovittamastani nahka-asusta nahkaa oli toinen puoli ja toinen puoli oli tekstiiliä !!siis what ??meneekö trendi nyt siin että nahka-asuihin laitetaan tekstiiliä puolet ??

  mitenkäs foorumilla suhtaudutaan vedenpitäviin nahka-asuihin ??
  ovatko humpuukia eli perinteinen nahka-asu päälle ja tarvittaessa vedetään sadeasu päälle ?
  oletteko ostelleet vedenpitäviä nahka-ajoasuja ?
 19. #19
  Lainaa (road closed @ Huhti. 01 2011,16:45) kirjoitti
  mitenkäs foorumilla suhtaudutaan vedenpitäviin nahka-asuihin ??
  ovatko humpuukia eli perinteinen nahka-asu päälle ja tarvittaessa vedetään sadeasu päälle ?
  oletteko ostelleet vedenpitäviä nahka-ajoasuja ?
  Mä ainakin suhtaudun rukkan lancelot-takkiin erittäin positiivisesti, mielestäni ei ole humpuukia koska on pitänyt veden ulkopuolella isossa ja pienessä sateessa... Tuo gore-laminaattinahka on ainakin omassa käytössäni osoittautunut hintansa väärtiksi, muista kalvoratkaisuista en osaa sanoa.
 20. #20
  moi,

  Täällä pituutta 179 ja painoa 74-78,...
  yritin kaupasta löytää suomessa ja aina jäi
  ilma taskua perseeseenm tai jotain muuta,..

  Niin uskomatonta kuin se on postimyynissä saa
  istuvammat kamppeet kuin kaupasta jossa
  huono valikoima - kyten suomessa on joka mestassa,...

  Normaaliin ajamiseen tarvitset Touring puvun,
  housut ja takki irrotettavat niin voi sitten tosi
  kuumalla kelillä siirtyä vaikka farkkuihin.

  Ekana ostin edulliset DAINESE Tsukit,..., vetskarit oli
  paskoja ja takuuna laitettiin uusiksi taskujen
  vetskarit,... 3v käytön jälkeen meni etu vetskari
  ja räätäli laittoin uuden,... samasta paikasta hankin
  DARGIN JEANSIT ja DAINESET:

  http://www.earnshaws.net/showroom.php

  Radalla on yksiosanen ihan ykkönen ja oon käyttänyt
  Hesa-Lappeenranta välillä kesäkuumalla BKS yksiosasta
  kun siinä on reiitettyä nahkaa rinnat ja kainalot, tekee
  ajamisesta kesäkuumalla ihan siedettävää,... BKS:ät
  on mittatilaus kamaa:

  http://www.bksleather.co.uk/

  Dainese rompeet voisin myydä pois koko 52 ja tilata
  BKS:ltä viellä kaksiosasen mittana,... tosin pitäisi
  duuni löytää jotta saa maksettua,...

  Yksiosaset , rayakampeet, on aina tauoilla epämukavat,...
  ..., touring vehkeet on tosi mukavia,...
  ---
  joni
  http://boy007.dy.fi
 21. #21
  Lainaa (Kusti1 @ Maalis. 26 2011,16:53) kirjoitti
  Lainaa (road closed @ Maalis. 23 2011,11:58) kirjoitti
  halvarsson nahkapuku ?? käyttäjiltä toivoisin kommentteja,näyttää mainoksissa olevan luvattu sateen ja tuulenpitävyyttä,tuleeko vesi läpi vai pitääkö lisukkeena olla erillinen sadeasu ?

  tarkoitus olis hommata nyt kesäksi 2-osainen nahkapuku,halvarsson yksi vaihtoehto mutta mitäpä muita kannattaisi vertailla ??asun kuopion seudulla ja taitaa hd liike kuopiossa ainoana välittää ko pukuja,miltä sivuilta ostatte netistä ajovarusteita esim halvarsson tjtn ??mielessä siintää ajatus josko tilais eu alueelta ajopuvun,miltä sivuilta hommailette ajovehkeitä ?
  Uusimmassa Bikessä oli vedenpitävien nahkojen vertailu ja ainakaan niissä testeissä ei ykskään päästäny vettä läpi.
  Siinä oli joku halvarssonssin pukukin, kannattaa varmaa lukasta läpi.
  Varma valintahan lienee se ainainen Rukka mut on sillä sitä hintaaki.
  joopa,bike lehti hommattu ja testi lukastu,on mahdoton hinta-ero *kamppeissa !!
  halvarssonin saa n 800€ hintaan kun alpinestarsin asusta saa pulittaa 2100€ ja rukasta 2300€
  kuka siis ostaa rukkaa ?? jos saman vedenulkonapysyvyyden saa 1/3 hinnalla niin kumma juttu jos käy kaupaksi,rukassa oli testin mukaan jos vähänkään kyykkymallin pyörä niin puvun etuosa nousee kypärään kiinni ja halvarsson ja alpine ajoasennossakin mukavampia,en tiedä,aikamoista arpomista 22. #22
  Lainaa (road closed @ Huhti. 02 2011,18:10) kirjoitti
  halvarssonin saa n 800€ hintaan kun alpinestarsin asusta saa pulittaa 2100€ ja rukasta 2300€
  kuka siis ostaa rukkaa ??
  Ymmärtääkseni aika moni. Itse tosin ostin rukkan aikoinaan siksi, että sillä oli only game in town eli lancelot oli joku vuosi sitten ensimmäinen ja ainoa gore pro shell -nahkatakki... Olen edelleen tyytyväinen takkiin, tosin jos hankinta olisi nyt ajankohtainen niin tsekkaisin myös a* kamppeet.

  Lainaa kirjoitti
  jos saman vedenulkonapysyvyyden saa 1/3 hinnalla niin kumma juttu jos käy kaupaksi,rukassa oli testin mukaan jos vähänkään kyykkymallin pyörä niin puvun etuosa nousee kypärään kiinni ja halvarsson ja alpine ajoasennossakin mukavampia,en tiedä,aikamoista arpomista
  Valitse se, joka sopii sulle ja sun mopolle parhaiten... Onhan noissa toteutuksissakin "pientä" eroa, perustavanlaatuisin on materiaaleissa, kalliimmissa asusteissa on käytetty gore-tex pro shelliä, jossa nahka laminoitu kalvon/tekstiilin pintaan ja näissä jo kuorikerros on vedenpitävä. Halvemmissa asuissa taas kuorikerroksen toteutus on perinteinen eli kastuva ja veden pitää irrotettava kalvo eli karrikoidusti niissä on sadepuku sisäpuolella = saat märät nahat mutta alusvaatteet pysyy kuivana (ellet hikoile niitä märiksi).

  Valitseminen on tietysti vaikeaa kun ei pääse sateeseen testaamaan eri pukuja, mutta mielestäni tuo biken esittely oli aika hyvä... Tärkeimmät ominaisuudet oli läpikäyty, kyllä tuon perusteella jo tietää mitä lähtee kauppaan katsomaan tarkemmin. 23. #23
  Lainaa (Penkkihirmu @ Maalis. 20 2011,17:48) kirjoitti
  Eli tarkotus ois vallan panostaa ja ostaa nahkapuku. Nyt tarvis vähän vinkkejä
  että mitä pitää ottaa huomioon? Ensimmäinen asia joka askarruttaa on koko. Pituutta
  meikäläisellä on 186 cm ja ruuminrakennetta uskallan väittää atleettiseksi. Ajattelin
  tilata puvun varmaan Saksasta joten sovittaminen ei välttämättä tulee kysymykseen. Pitääkö
  puvun olla alussa nafti, eli venyykö se käytössä?

  Toinen juttu on puvun malli. Tällä hetkellä ajan supermotolla mutta jos vanhat merkit pitää
  paikkansa niin pyörä menee taas tänä keväänä vaihtoon, mahdollisesti kyykkyyn. Eli
  pystyykö "kyykkypuvulla" ajamaan supermotoa? Rata-ajoa en harrasta, ja olisin myös kiitollinen
  jos puku päällä saa repun selkään.

  Siinähän ne tärkeimmät, (joustava) hintakatto on sellanen 500, sillä näyttäs saavan esim fc-moton tarjouksista
  ihan kelvollisen näkösiä nahkoja. Jotain mietteitä?
  oon keränny omia kokemuksia ja joitakin
  ostopaikkoja tänneLeather Suites,..
  Mittapuvun jos ona rahaa saat BKS-Letheriltä,
  ei oo innokas myymään kun 80% puvuista menee
  Britti Poliisin käyttöön,....
  ---
  joni
  http://boy007.dy.fi
 24. #24
  Terve,

  mistäs Tampereella ja/tai Helsingissä kannattaisi ostaa 'Alpinestar' tai 'Dainese' nahkaisen ajoasun ja hanskat? Missä on hinnat alhaisimmat mutta vaihtoehtoja kuitenkin riittävästi ja jossa voisi myös sovittaa ko. asun?

  Antakeehan vinkkejä, kiitos!

  -gosox-
 25. #25
  Ja morot edelleen... tarkennukseksi tuohon edelliseen viestiini...

  En ole itse ostamassa nahka-ajoasua, vaan ulkomailta (Brasiliasta) tuleva työkolleegani tiedusteli mistä voisi ko. ajoasun ostaa. Itse käytän Rukan goretexia, enkä näin ollen ole koskaan ollut ostamassa nahkaisia ajoasuja... joten, onko foorumilla ketään, joka voisi antaa vinkkejä mistä täältä Suomen kamaralta (Tre, Hki) voisi ko. asusteita ostella. Nämät ulkomaiset (ei Brasiliassa tehdyt) asusteet ovat kuulemma vielä enemmän SIKAhintaisia Brasiliassa kuin täällä meitin kotimaassa.

  Kaikki vinkit tervetulleita!

  -gosox-
 26. #26
  Ainakin Stormin ja Bikeworldin hyllyssä on Dainesea.
  <p>FZ1-N -08</p><p><strike>Z750 -05</strike></p>
 27. #27
  Lainaa (Kipee @ Kesä. 10 2011,08:19) kirjoitti
  Ainakin Stormin ja Bikeworldin hyllyssä on Dainesea.
  Ja RM Heinolla on Dainesen edustus.
  Family toys:
  Ducati 1299 Panigale S 2016
  BMW S1000RR 2011


 28. #28
  Nyt menee kyllä hankalaks mutta koitetaan;

  Onko kukaan huomannut eroja nahkapukujen lahkeenpituuksissa? Eli meikäläiselle Dainesen 50 koko meljo jämpti (kalja)mahan kohdalta mutta lahkeesta liian pitkä. Ja tietenkin 48 on turha koittaakaan kun vyötärö ahdistaa.

  Olisiko joku muu merkki mahdollisesti armollisempi tällaiselle lyhyehköjalkaiselle 172/74..? *  KTM 990 SMR -11
  ex. Kawasaki Z1000 -13, 9500km
  ex. Suzuki GSX-R 750 -11, 20500km
 29. #29
  Lainaa (Pakkasherra @ Marras. 09 2011,12:01) kirjoitti
  Olisiko joku muu merkki mahdollisesti armollisempi tällaiselle lyhyehköjalkaiselle 172/74..? *
  Ite about samaa pituutta ja mulla on Sweepin vanhempi 1-osainen 48 (tän vuoden mallia T3 kokeilin myös ja oli samankokoinen), joka menee pituuden puolesta hyvin, mutta jos on onnistunut kasvattamaan vähääkään tuota elintasokumpua niin sit taitaa jäädä vetoketju vetämättä kiinni. Ja ennen kuin puku venähtää niin aika piukka se on päällä.
  "On tilanteita jolloin Mustanaamio poistuu viidakosta ja liikkuu kaupungissa kuin kuka tahansa meistä"
 30.  
 31. #30
  Maltatko odottaa MP-messuihin asti? Siellä saa sovitella ja sieltä saattaa löytää edellisvuoden malleja halavalla? S.Vilen´kin tykkäisi...
  TTU - Dirty, Old and Ugly Ironbutt SS1000 driver.

  "Säkkijärven polkka on ihan hanurista"
  V.Vesterinen
Sivu: 1 / 2:sta 12 ViimeinenViimeinen