Sivu: 3 / 3:sta EnsimmäinenEnsimmäinen 123
Tulokset 61:stä 63:een 63:sta
 1. #61
  Lainaa XJ 900 kirjoitti Katso viesti
  Ajoin lauantaina n. klo.12.00 siitä ohi ja oli tarkoitus tauko pitää, mutta portti oli kyllä tukevasti lukossa.
  Su samaan aikaan näytti kans autiolta.....
  Vfr12f,250exc
 2. #62
  Lainaa Karkov kirjoitti Katso viesti
  Jää kyllä omalta osalta Suvirannassa käynnit varmaan vähiin keittiön puutteen takia. Nyt siellä todennäköisesti käy ainoastaan jos sattuu matkanvarrelle ja on jano. Olihan tuo ruokailu iso osa sitä, minkä takia sinne myös lähdettiin aiemmin.
  Sama homma. Juuri viime lauantaina käytiin kääntymässä, tarkoituksena vetää joku Suvirannan muhkeista salaateista naamariin. No eipä ollut keittiötä enää siitä sitten Turenkiin pizzalle...

  Jotenkin jäänyt huono maku suuhun ensin tuosta Suvirannan sekoilusta, tai nähdäkseni vastentahtoisesta avaamisesta tälle kaudelle, ja sitten lopulta tuosta ettei ole enää ruokatarjoilua. Yrittäjä tekee tietysti omat ratkaisunsa omin perustein ja eihän siinä muuta voi jos homma ei kannata. Vaan en ihmettele, jos ensi kesänä pyörii uusin voimin tai ei ollenkaan.
 3.  
 4. #63
  Nostellaas tätäkin.

  Olisi kyllä vanha yrittäjä voinut hoitaa toiminnan lopettamisen tyylikkäämmin kuin laittamalla portit kiinni. Nettisivutkin ovat vielä viime vuodelta ja Facebook sivut hävinneet bittiavaruuteen.
  Ymmärtäähän sen että nykyisen yrityksen uuden paikan remontti vie kaiken vapaa-ajan, mutta kyllä tämä ainakin meikäläisen silmiin laski uudenkin brändin arvoa.
  Joku kaksipyöräinen missä on moottori
  Ex. Suzuki GSF650SA -07
Sivu: 3 / 3:sta EnsimmäinenEnsimmäinen 123