Sivu: 3 / 3:sta EnsimmäinenEnsimmäinen 123
Tulokset 61:stä 65:een 65:sta
 1. #61
  Espoosta löytyy Korjausompelimo Paikka, www.vaatekorjaus.fi, joka tekee vaatteiden ja tekstiilien korjaustöitä laidasta laitaan.Veneiden pressut ja kuomut korjataan myös. Omaan nahkatakkiin vaihdatin vetoketjun ja paikkautin yhden repeämän. Siisti tuli.
  Viimeksi muokannut: Temux; 02.10.2017 klo 00:06.
 2. #62
  Eurobikerilla on toimiva ajovarusteiden korjauspalvelu. Korjaavat myös muita kuin omia merkkejään.
  Motonomi
 3. #63
  Pohjanmaalta, Härmästä löytyy todella hyvä penkkien muotoilija/korjaaja, madallukset tai korotukset ja silikonilla tai ilman. Korjaa myös nahkalaukut ja -nahkaiset ajovarusteet. Ei mikään kallis hinnaltaan.

  Välillä todella nopeat toimituksetkin.

  https://www.facebook.com/pg/marjanve...=page_internal

  http://www.marjanukala.fi/
  Työnteko on vain sarja nälän aiheuttamia pakkoliikkeitä!
 4. #64
  Mitäs hoito-ohjeita noille ajokengille olisi?

  Jotain tämmöistä kengänhuolto-opasta katsoin mutta siinä ei ihan suoraan ajokengistä puhuttu. Nahkaahan ne ovat, eli varmaan kannattaisi lankkia ja suoja-aineita hommata?
 5.  
 6. #65
  Lainaa AnDy kirjoitti Katso viesti
  Saamani vinkin perusteella kävin korjauttamassa Sidin ajokengän sekä A-Starin ajohanskan Helsingin Lauttasaaressa sijaitsevalla suutarilla.

  Kengän pohjaan oli jalkatappi kuluttanut reiän ja hanska oli vastaavalla tavalla kulunut käytössä puhki kämmenestä. Kenkään laitettiin uusi pohja (taisi olla jonkinlainen buutsinpohja..) ja hanskaan paikka. Kustannus 25e, josta sain 5e alennusta luvattuani mainostaa paikkaa motoristeille...

  Samalla kurkattiin kaverin pihalla olevaa -89 mallin kawa gpx:ää, jossa ilmeisesti kaasari jumissa kun oli vuotanut bensaa eikä käynyt kuin kolmella.

  Suosittelen, jos jotain vastaavaa ajoasun korjauksen tarvetta. Muutoinkin kannattaa tsekata kertaalleen voisiko rikki menneen korjata ennen kuin ostaa uuden..

  http://www.lauttasaarensuutari.com/

  //Andy
  Voin myös suositella tätä suutaria. Sidin saappaan vetskari rupes jumittamaan ja lopulta se rupes avautumaan itestään alaspäästä, tietenkin vielä kauden ekana päivänä. Kuvittelin että vetskari menee vaihtoon. Soitin tälle suutarille ja vein sitten saappaan näytettäväksi. Hän sanoi, että todennäköisesti riittää veturin vaihto. Sitten pohdiskeltiin aikatauluja ja kun mulla oli tulossa viikon työmatka suutari totesi että hän tekee korjauksen odottaessa (en tiedä kuinka kiireinen hän oli sillä hetkellä). Veturin vaihto auttoi. Todella hienoa palvelua.
  K1300S -14, ex. K1300S -11, ex. GSX1250FA -12
  jarilik.wordpress.com
Sivu: 3 / 3:sta EnsimmäinenEnsimmäinen 123