Tulokset 1:stä 3:een 3:sta
  1. #1
    Haluaisin tiedustella muutamaa asiaa saksasta tilatuista varusteista:

    Ensinnäkin onko koot samat kuin suomessa eli jos suomessa ottaa 58 koon niin onko sama kuin saksasta tilatussa varusteessa vai onko siellä eroja näissä koko asioissa?

    Sitten haluisin tietää että kuinka luotettavaa sieltä on tilata, että tuleeko varusteet perille oikean kokoisena, värisenä ja voiko palauttaa tai onnistuuko vaihto?

    Tuleeko varusteiden hankinta niin paljon halvemmaksi kuin suomessa että siinä on mitään järkeä, jos olen tilaamassa kaiken sieltä?

    Lopuksi kyselisin jotain hyviä luotettavia nettisivuja, josta näitä varusteita saisi tilattua varmasti, halvalla ja helposti.

    Kiitoksia vastanneille etukäteen
  2. #2
    Tilasin 1.5 kypärän saksanmaalta fc-motosta ja nyt on jo ilmeisesti Helsingissä. Voin pistää kommenttia kokojen paikkansapitävyydestä sitten kun saan tuotteen käsiini.

    FC-moton sivujen mukaan tuotteet voi palauttaa kunhan maksaa postimaksun.
  3.  
  4. #3
    Louis'lta olen tilannut paljon tavaraa ja todennäköisesti tilaan jatkossakin. Vanucci'n vaatteita Louis'ta tilatessa kannattaa ottaa numeroa isompaa kokoa, mihin täällä tottunut. Toimitus on nopeaa ja varmaa. Louis'lta tilatessa veloitus tapahtuu heti kauppasummalle, mutta tavaraa ei aina ole varastossa ja loput voi tulla myöhemmin. Joskus tuote on loppunut ja tällöin jo peritty hinta palautetaan luottotilille. Peruskieli toimituksissa ja ilmoituksissa on saksa, mutta englanniksi tehtyihin sähköposti tiedusteluihin vastataan englanniksi.
    Monster M695 > Triumph Sprint ST