Tulokset 1:stä 1:een 1:sta
   
 1. #1
  Kouluttaja Hannula:n avatar
  Pääylläpitäjä
  Liittyi Jul 2003
  Helsinki
  MotOrg ry jäsen
  Yleisimmät ongelmat: (K=kysymys, T=taustatietoa, R=ratkaisu)


  Käytä tukipyynnöissä aina sähköpostia, ei privaviestejä.

  K: Haluaisin muuttaa .ORG!-käyttäjänimeni. Mitä teen?
  T: Ylläpito voi muuttaa käyttäjänimesi niin ettei mikään muu muutu. Uutta tiliä ei pidä eikä saa avata.
  R: Laita sähköpostia osoitteeseen yllapito(ät)moottoripyora.org ja kerro haluamasi nikki. Katso ensin jäsenlistasta onko haluamasi käyttäjätunnus vapaana. Useita vuosia täysin koskemattomana olleet tunnarit voidaan kierrättää uudelle omistajalle, ylläpito käyttää tässä omaa harkintaa.

  K: Olin Motorg ry:n jäsen viime vuonna, mutta verkkokauppa ei anna minulle mahdollisuutta uusia jäsenyyttä, vaan tarjoaa ainoastaan liittymismaksullista versiota. Miksi näin?
  T: Vanhan jäsenyyden voi uusia tiettyyn takarajaan mennessa, joka on tyypillisesti vähän ennen yhdistyksen kevätkokousta. Tarkka tieto löytyy uutisosiosta ja sähköposteistasi. Jos takaraja on vielä edessäpäin, ei viime vuotinen jäsenyytesi ole ollut koskaan voimassa. Taustalla voi olla myös ongelma uudessa sivustossa.
  R: Laita sähköpostia osoitteeseen rahastonhoitaja(ät)moottoripyora.org ja pura huolesi. Kerro nimesi ja .ORG!-käyttäjätunnuksesi.

  K: Miksi sadetutkakuvat ei näy?
  T: Sadetutka näkyy vain Motorg ry:n jäsenille.Vuoden 2012 alkupuolella sadetutka ei näy lainkaan ennen kuin se saadaan integroitua uuteen sivustoon.
  R: Onko jäsenryhmäsi Motorg ry, eli lukeeko tuo henkilökuvakkeesi alla? Huolehdi jäsenyys kuntoon, katso tarvittaessa edellinen kohta. Jos kuvat eivät silti näy, niin tarkista, että olet kirjautunut sivustolle. Jos tämäkin on kunnossa, niin kirjaudu ulos, tyhjennä selaimen välimuisti (engl. cache) ja kirjaudu uudelleen sisään. Jos ongelmat jatkuvat, ota yhteys ylläpitoon, yllapito(ät)moottoripyora.org.

  K: Lähetin ylläpidolle pyynnön tehdä sitä ja tätä, mutta mitään ei kuulu eikä tapahdu. Miten kauan näissä oikein menee?
  T: Ylläpidon sähköpostiosoite on julkinen, joten sinne tulee ihan saakelisti spämmiä. Joskus oikeitakin viestejä päätyy roskapostifiltterin kautta roskikseen. Perille selvinneet tukipyynnöt käsitellään normaalina työaikana yleensä saman tien.
  R: Lisää johonkin kohtaan viestiäsi sana "tukipyyntö", jolloin se ei päädy roskaposteihin.

  K: Miten voin poistaa myynti-ilmoitukseni (tai muun mielestäni turhaksi jääneen keskusteluni)?
  T: Itse avaamansa keskustelun voi poistaa vain jäsenet, joiden jäsentaso on vähintään VIP-jäsen tai Motorg ry. Muut voivat pyytää ketjun poistoa moderaattoreilta.
  R: Sivun alareunassa on linkki, josta keskustelun voi poistaa itse. Jos jäsentaso ei riitä, klikkaa viestin alareunassa olevaa raportointilinkkiä ja ilmoita ketju poistettavaksi. Moderaattorit eivät poista viestiketjuja, joilla voi olla muille jotain arvoa.

  K: Mitä eroa on Motorgilla ja Moottoripyora.orgilla?
  T: Motorg ry on yhdistys ja valtakunnallinen moottoripyöräjärjestö, jonka tunnetuin palvelu on kaikille avoin Moottoripyora.org-nettisivusto (käytetään myös lyhennettä ".ORG!") ja erityisesti sen keskustelufoorumi. Muita palveluja ovat mm. ratapäivät, ajokoulutukset sekä suuremmat (ja yleensä maksulliset) kokoontumiset. Motorg ry on tämän kaiken moottori. Foorumin jäsenyys ja Motorg ry:n jäsenyys ovat kaksi eri asiaa. Yhdistyksen jäsenyys on foorumilaisille vapaaehtoinen ja maksullinen, ja se tuo mukanaan joukon jäsenetuja. Olet jo pelkällä jäsenmaksullasi viemässä tätä yhteisöä eteenpäin ja varmistamassa, että tämä sirkus voi pyöriä taas yhden vuoden. Moni tekee sen lisäksi vielä vapaaehtoista työtä yhteisön hyväksi, ja sen johdosta toiminta on sitä mitä se nyt on. Motorg ry:n jäseneksi voit liittyä Moottoripyora.orgin verkkokaupassa, linkki on yläpalkissa.

  Käytä tukipyynnöissä aina sähköpostia, ei privaviestejä.
  Viimeksi muokannut: Hannula; 11.02.2012 klo 23:30.
  1000