Sivu: 15 / 15:sta EnsimmäinenEnsimmäinen ... 5131415
Tulokset 421:stä 423:een 423:sta
 1. #421
  Lainaa Tommitomminen kirjoitti Katso viesti
  Hei täällä kun on kokemusta, niin miten ootte sitoneet ajokamat kypärineen yms. Kuormaan kiinni? Koko sotku jätesäkkiin ja liinalla pyörän päälle vai pitääkö olla joku kestävämpi ratkaisu?

  Lähetetty minun FRD-L19 laitteesta Tapatalkilla
  Motologistica pakkaa ajokamasi pahvilaatikkoon ja laatikko on kuljetuskehikossa nätisti, homma toimii hienosti.

  "Lähetetty ainoalla oikealla tabletilla, iPad rulettaa".
  Life may begin at 30, but it doesn't get real interesting until about 50.
 2. #422
  Lainaa Tommitomminen kirjoitti Katso viesti
  Hei täällä kun on kokemusta, niin miten ootte sitoneet ajokamat kypärineen yms. Kuormaan kiinni? Koko sotku jätesäkkiin ja liinalla pyörän päälle vai pitääkö olla joku kestävämpi ratkaisu?
  Tää vähän riippuu siitä oletko laittamassa pyörät myös takaisin rekkakyydillä, jos näin on niin pakkaa ajokamat isoon kestävään kassiin ja sido se liinoilla pyörän päälle riittävän tiukasti kiinni. Rekkakyyti saattaa olla kuoppaista! Kassin liinoineen jätät sitten Niinivirran terminaaliin Tribianoon odottamaan paluuta, ne säilyttää kyllä sun kamoja siellä.
  Jos taas sulla on tarkoitus ajaa kotiin, niin sitten varmaan jätesäkki on ok. Sen voi heittää roskiin käytön jälkeen. Jos et halua heittää liinojasi roskiin tai niille ei ole tilaa pyörässä, niin Niinivirta taitaa kuljettaa ne takaisin Suomeen, jolloin tietysti se kassikin varmaan tulee samaa kyytiä!

  Pekka T
  FZ8-N & MT-09 Tracer
 3.  
 4. #423
  Miksi mennä autolla jos voi mennä mopolla... Tomi72:n avatar
  Liittyi Dec 2011
  Lahti
  MotOrg ry jäsen
  Omia kokemuksia Niinivirrasta:

  Emännän ja minun pyörät toukokuun lopussa Niinivirran terminaaliin, henkilökunta oli ystävällistä ja auttoi pyörien sitomisessa. Kamat myös pyörien päälle ja odottamaan reissuun pääsyä.

  Viikon päästä sit lennettiin Milanon Linateen ja rekkaterminaaliin.
  Pyörä tuotiin pihalle ja alettiin pakkailemaan...akku oli mennyt tyhjäksi kun en ollut jättänyt avaimia oikeaan paikkaan pyörässä niin oli hälyt huutanu koko matkan...
  Henkilökunta siellä päässä hyvin avuliasta...toivat myös laturin käyttööni....akku oli kuitenkin kuollut....siellä päässä saivat sit soitettua jonnin matkan päässä olevaan hd liikkeeseen josta akku löytyi...järkkäsivät kuorma-auton jolla pyörä roudattiin liikkeeseen ja vaihtoivat siellä akun kuorma-autossa...takas terminaaliin ja reissuun

  MUTTA...siinä kun pyörä tuotiin terminaalin pihaan huomasin että takalaukussa oli pahat jäljet, samoin saman puolen sivulaukussa, sekä etukatteessa, myös nahkapenkissä jäljet. Ihmettelivät kovasti mistä tulleet ja ottivat kuviakin. Todettiin että selvitellään asiaa kun pääsemme takaisin Suomeen. Se oli tiedossa että oma kuljetusvakuutus pitää olla ja kaskon yhteydessä minulla sellainen onkin.

  Kuukausi reissussa, pyörät taas rekan kyydillä Suomeen ja vantaalta noutaessa sit asiaa esille ottamaan.
  Kovasti olivat Suomen päässäkin ihmeissään miten kyseiset vauriot tulleet ja kuinka niin on voinut käydä...sanoivat selvittävänsä kyllä omat kanavansa jos selviäisi.
  Kerroin että vakuutukseni korvaa kyllä nuo 7400 euron osat, sekä niiden asentamisen, mutta osia joudun odottamaan varsin pitkään kun ei nuo maalaukset omassa pyörässä ole ihan yleisimmät...ja esitin heille että mielestäni olisi varsin kohtuullista jos korvaisivat omavastuuni 200 euroa, sekä laittaisivat ensi kesälle santsikyydin jotta saavat näytettyä että pystyvät pyöräni ehjänäkin kuljettamaan.
  Tuli tuossa meiliin vastaus että melkein nahkoineen pyöriä kuljettavat ja mahdollisesti jotain joutuvat jonkun kilokorvauksen mukaan valuutustuhtiöni niin vaatiessa sinnepäin korvaamaan, mutta minulle eivät korvaa mitään.

  Harmissaan tuntuivat tapahtuneesta olevan ja palvelu alusta loppuun asianmukaista.
  Suosittelen kuitenkin vakuutusasiat tarkistamaan ennen kuin rekan kyytiin pyörää laittaa.

  Ps. Sidonnasta vauriot eivät ole tulleet.
  Live now, regret later!

  CVO Limited
Sivu: 15 / 15:sta EnsimmäinenEnsimmäinen ... 5131415