Sivu: 3 / 62:sta EnsimmäinenEnsimmäinen 123451353 ... ViimeinenViimeinen
Tulokset 61:stä 90:een 1844:sta
 1. #61
  Lainaa (rimppari @ Kesä. 14 2008,22:09) kirjoitti
  Jos jollain olis linkkejä/tietoa mistä ns:manuaalin saisi,olisin very HAPPY
  Tässä

  Ole very happy...
 2. #62
  Lainaa (Poko @ Touko. 01 2008,12:57) kirjoitti
  Lainaa (Zuhnu99 @ Huhti. 29 2008,23:16) kirjoitti
  Paljonko kestää kilometrejä ilman remonttia kiloset sportit ihan normikäytössä? Löytyykö jostain tietoa asiasta?
  En ite kyllä koskis yli 30tkm ajettuihin. Kavereilla koneet täysin palasina ollu jo siinä vaiheessa. Mutta tuohon taas vaikuttanu paljon nuo keulimiset rajotinta vasten mikä vaikuttaa tuohon moottorin öljyn saantiin.

  Luulisi että menee tuosta jonkin verran ainakin pidemmälle normi ajossa, paha arvioida kun ei tiedä mikä on kenenkin "normiajoa". Kertokaaha kehä ketut ketkä on ajanu ihmisiks et miten kestää?
  Myin viime syksynä pois vajaa 30 tuhatta ajetun -06 mallin Bladen. Eikä se juuri uudesta eronnut. Eli varmaan olis mennyt vielä monta samanlaista ajomäärää. Säännölliset huollot ja hyvä pito. Kyllä pyörän saa loppuunajettua jo alta kymppitonnin, jos väärinkäyttää .
  Nauru nuorentaa, rakkaus kaunistaa.
  Lady, Sexy Lady.
 3. #63
  Bladen tankki on tosiaankin aika helposti naarmuuntuva. Paljon helpommin kuin esim. suzukin tankki ! Mitä lie vesivärejä käyttävät Hondan tehtaalla .
  Nauru nuorentaa, rakkaus kaunistaa.
  Lady, Sexy Lady.
 4. #64
  No nyt tuli tos parina sadepäivänä huomattua, että kytkintä käytettäessä valuu vähän kytkinnestettä katteen päälle. Tosin aika pientä, mut vituttaa kuitenkin. No huomena pitäis kattella vähän et mistä kohdin se oikein tiputtaa. Onko muilla ollut vastaavia kokemuksia? Niin tosiaan kuivilla keleillä tätä tiputusta ei ole tapahtunut... Siinä pähkinä purtavaksi...
  R6R räärääpyörä
 5. #65
  07 Bleidissä otti mittaristo siinä määrin viime viikonloppuna aurinkoa tuplakuplan alla että se otti ja suli pieneltä alueelta.. Taitaa olla vanhoja vaivoja tiettyjen pleksimallien kanssa..

  Muuten viikonlopun saldo oli 1200km ja siitä 300km sateessa. Täytyy olla tyytyväinen matkaominaisuuksiin lopulta. Bags connection laukut tankin päällä ja matkustajan paikalla. Tavaraa sai mukaan enemmän kuin viikonlopussa tarvii.

  Tupla-äksän jälkeen olen ollut erittäin tyytyväinen. Bensamittaria kyllä on ikävä, mutta esim keskituen puutteen kestää kun on huoltopukki eteen ja taakse. Reissussa seisontatuen varaan kallistaminen antaa pyöräyttää takarengasta ja ketjujen öljyäminen onnistuu kyllä.

  Kilpitelineen minäkin vaihdoin, mutta varauksin olen tyytyväinen koska se on vähän liian heiveröinen malli.
  1000RR white
 6. #66
  Lainaa (mopo1000 @ Kesä. 09 2008,08:24) kirjoitti
  Lainaa (Poko @ Kesä. 06 2008,23:03) kirjoitti
  Nuormihuollolla ja normi käyttäjäÄLYLLÄ nuo koneet kestävät todella pitkään.
  Mutta kuten sanoin, jos käyttäjä on ääliö, menee vaikka ratakisko mutkalle ja rikki.
  suoraan hondan mainoksesta
  Nii sille se vähä kuulostaa. Mutta voi toki olla näin, muut kiloset voi vaan lahota tossa vaiheessa. Mutta niikun mainittu aijemmin niin kestävyys riippuu täysin ajotavasta. Ei sitten kiusata sitä rajotinta.... Mutta onhan se hauksaa tietysti vähän sitä pyörää kiusata, nehän karstottuu muuten... [/quote]
  Pah, ei nykykiloiset kovaa ajoa pelkää. Hyvin huollettu, tuoreissa öljyissä pidetty ja ei kylmänä riivattu Japan Inc RR, R1, Gixer yms kestää todella hyvin rajua käyttöä.

  Tehtaat eivät myönnä takuuta mainosarvon vuoksi, mikäli tuotteen kestävyydestä olisi epäilyksiä.

  Kuten joku aiemmin sanoikin, ääliöajolla ei tietysti kestä mikään.

  ps. tee seuraavaan kirjoitukseen vaikkapa oma osio noille teinihymiöille. Pysyy luettavuus edes jollain tasolla.[/QUOTE]
  Hmm no aika moni on sitten teini täällä orgissa? Noinhan se on juu. Mutta ei pelkät idiootit riko pyöriä, rikkaat sitä tekevät myös. Esim noissa tapahtumissa ne hajottaa tahallaa pyöräsä! Ei ne silti oo idiootteja. Mutta nyt en sano enää mitää ettet suutu, en tarkottanu millä pahalla.
  --GsxR:iä--
 7. #67
  Lainaa (Poko @ Kesä. 18 2008,11:54) kirjoitti
  Mutta ei pelkät idiootit riko pyöriä, rikkaat sitä tekevät myös. Esim noissa tapahtumissa ne hajottaa tahallaa pyöräsä! Ei ne silti oo idiootteja.
  Juu, teinihymiöt ovat hassunhauskoja ja ihquja. Niiden määrää kannattaa kuitenkin tarkkailla, ja jopa rajoittaa, mikäli oma arvostelykyky antaa myöden.

  Öööh, rikkaat siis rikkovat pyöriä tahallaan, ja eivät mielestäsi ole idiootteja. Neroutta.

  Minun kirjoissa laitteen kuin laitteen tahallaan rikkominen on idiotismia.

  ps. mikä on "noissa tapahtumissa"? 8. #68
  Mistähän saisi pk-seudulta muita kuin vakiovälitysten rattaita? Olen katsellut jos vaihtaisi -1/+2 rattaat, mutta muutamassakaan pk-seutulaisen tarvikeliikkeen nettikaupasta ei ole löytynyt noita eri kokoisia rattaita.
 9. #69
  Lainaa (NipaXX @ Kesä. 18 2008,11:30) kirjoitti
  07 Bleidissä otti mittaristo siinä määrin viime viikonloppuna aurinkoa tuplakuplan alla että se otti ja suli pieneltä alueelta.. Taitaa olla vanhoja vaivoja tiettyjen pleksimallien kanssa..
  Sama juttu täällä.. mopo sopivassa kulmassa siten, että aurinko pääsi paistamaan suoraan takaa, niin eikös mittariston yläreunaan ollu sulanut sellanen pieni monttu. Kyseessä siis 07 ja Puigin tumma tuplakupla. Ton saa tosta vielä korjattua, mut sitten on jo vaikeampaa, kun se palaa sinne mittarin sisälle. Mitäköhän tohon nyt keksis jatkoa ajatellen.. *jos virittelis vaikka sukkahousut siihen ympärille * Tai jatkossa ainakin yrittäis muistaa parkkeerata sen nokka kohti aurinkoa.
 10. #70
  Lainaa (Poko @ Touko. 01 2008,12:57) kirjoitti
  En ite kyllä koskis yli 30tkm ajettuihin. Kavereilla koneet täysin palasina ollu jo siinä vaiheessa.
  Ohhoh! Ovatko 1000 sporttijapsit noin kertakäyttötavaraa?

  Kannattaisiko myyjien alkaa säästää ja jättää huolto-ohjelmat ja huoltokirjojen painatukset kokonaan pois ja panna joku nk. jälkimarkkinalisä suoraan ostohintaan?? Jos kerran tuote ei kestä ekaan oikeaan huoltoon asti... ja sitten asiaan.

  Jossakin 20-30tkm kohdallahan moottoreissa tehdään vasta ensimmäinen oikea huolto ts. kiristimien tai venttiilinvälysten tarkastus... VAG-konsernin FSI-moottoreissa nykyään yleensä eka toimenpide on 30tkm kohdalla...samanlainen lelumoottori kuin pyörissä ja niitä sentään hakataan kesät talvet.

  Eiköhän riittävistä öljynvaihdoista nauttiva normaalikäytössä oleva pyörän moottori ole lähinnä ikuinen. Siitä on vaan tullut ostajille pakkomielle ajaa uudella ja kun kauppa houkuttelee vaihtamaan koko ajan uusiin malleihin. Väliraha uuteen sama kuin iso huolto ja uudet renkaat vanhaan.

  Niin että älä Sinä aloittaja koneiden kestoa pohdi. Kyllä ne kestää. Ennemmin Sä pyörään muuten kyllästyt monta kertaa ennenkuin kone kuluu loppuun.
 11. #71
  YCC #666 Juutana:n avatar
  Moderaattori
  Liittyi Aug 2007
  Epsoo
  MotOrg ry jäsen
  Lainaa (honkkeli1000 @ Kesä. 14 2008,18:36) kirjoitti
  Lainaa (juutana @ tännää) kirjoitti
  Täytyy kai nöyrtyä Bike Worldiin
  Ihme narinaa ja lapsellista urputusta.
  Jos haluaa 5 vuotta takuuta on huollettava bikeworldissa jos ei halua niin vie muualle.
  Jeh, Mulla tuli 6k mittariin Saksassa, niin hyvin kelpaa selityksien kera muualtakin saatu huolto. Berliinin huoltokokemuksista tosin ei jäänyt ihan yhtä hyvää kuvaa kuin Suomesta, mutta saipahan ainakin huollatettua ja uudet kumit alle "pikahuoltona". Pyörää eivät pesseet eivätkä ketjuja rasvanneet, mutta toisaalta lisätyt öljyt kuului huollon hintaan (60e).

  Pyöriteli muuten saksalainen mopokauppias päätään kun kerroin suomen takuusta. Saksassa asiakas saa 2v takuun Suomen 5v sijaan.

  Huomenna on pyörä ollut talossa kuukauden ja kilometrejä kertynyt 7300km. Hiekka tosiaan sateessa pyörii aika ilosesti pyörän ympärillä ja olipa sitä päässyt pehmeän laukun kiinnitysremmien ja takakatteen väliin -> kate menee talventullen maalaamoon.

  Muuten oon kyllä pitänyt vekottimesta. Motarit on aika unettavaa mentävää, jos vauhtia ei nosta sinne +200 tasolle, mutta tiukkamutkaisella pikkutiellä ja "speed touringissa" todella nautittava laite. +200 vauhdeissa tosin matkaa alkaa hidastamaan alle tunnin välein pidettävät tankkaustauot...
  Moottoripyörät ovat kuin tyttöystäviä. Moottoripyöriin vain panostetaan enemmän aikaa ja rahaa..
  KAIKKI RATAPÄIVIÄ KOSKEVAT KYSYMYKSET OSOITTEESEEN: ratavastaavat@moottoripyora.org
 12. #72
  Laittakaas joku uuden bladen paino ja tehot rekisteriotteesta niin pääsee kattelee mitä noi vakuutukset maksais? Nehän on tunnetusti aika erilaisia ku valmistajan ilmottamat.
  premier

  emeritus
 13. #73
  Lainaa (Athene @ Kesä. 14 2008,22:32) kirjoitti
  Kyllä pyörän saa loppuunajettua jo alta kymppitonnin, jos väärinkäyttää .
  Moni puhuu tällasia mutta empä oo kuullu yhestäkään bleidistä mikä olis poksahtanu alta kymppitonnin. Brandtilla mulle kertoivat että toi 5v. takuu on siitä helppo myöntää ku ei ne hajoo vaikka niitä miten rääkkäis. Tuon innoittamana hankin harmaatuodun pyörän 2v. takuulla... *
  Honda CBR 1000 RR -06
  Honda CBR 600 F -96
 14. #74
  Lainaa (premier @ Kesä. 30 2008,23:53) kirjoitti
  Laittakaas joku uuden bladen paino ja tehot rekisteriotteesta niin pääsee kattelee mitä noi vakuutukset maksais? Nehän on tunnetusti aika erilaisia ku valmistajan ilmottamat.
  199kg ja 131 kW
 15. #75
  Lainaa (Pectusfortuna @ Heinä. 03 2008,13:01) kirjoitti
  Lainaa (premier @ Kesä. 30 2008,23:53) kirjoitti
  Laittakaas joku uuden bladen paino ja tehot rekisteriotteesta niin pääsee kattelee mitä noi vakuutukset maksais? Nehän on tunnetusti aika erilaisia ku valmistajan ilmottamat.
  199kg ja 131 kW
  Kiitos Ei nyt mahdottomasti vakuutusmaksutkaan nousisi... Tai siis oikeestaan juuri yhtään.  premier

  emeritus
 16. #76
  Miten saa molemmat lamput palaamaan 1000rr:ssä? Nyt toinen toimii lyhyenä, toinen pitkänä. Olisi vaan hienomman näköstä, jos molemmat palaisi, eikä tietämättömät aina sanoisi "sulla on toinen lamppu palanu"!

  Jos tämä operaatio ei vaadi sähkömiehen koulutusta niin voisi toteuttaa. Muutamia rr:iä oon nähny tuplavaloilla, hyvälle on näyttäny ja haluun itekki...
  Honda Cbr 1000rr -04
 17. #77
  Lainaa (anakkeni @ Heinä. 07 2008,14:38) kirjoitti
  Miten saa molemmat lamput palaamaan 1000rr:ssä? Nyt toinen toimii lyhyenä, toinen pitkänä. Olisi vaan hienomman näköstä, jos molemmat palaisi, eikä tietämättömät aina sanoisi "sulla on toinen lamppu palanu"!

  Jos tämä operaatio ei vaadi sähkömiehen koulutusta niin voisi toteuttaa. Muutamia rr:iä oon nähny tuplavaloilla, hyvälle on näyttäny ja haluun itekki...
  Ei siellä toisessa umpiossa taida olla olla normaalia ajovaloa, vain pitkä valo...
  -Mielipiteet ovat niinkuin perseenreijät - kaikki joilla on eri mielipide kuin mulla, ovat perseenreikiä-
  -If You Can't Be A Good Example, Be A Terrible Warning-
 18. #78
  Osaisko joku kertoa, että mitkä rengaspaineet pitäisi olla Bladessa, kun rengas on lämmin?

  En omista käsipumppua, eikä sellaista viitsisi muutenkaan ottaa reissun päälle, ja lähin huoltoasema on sen verran kaukana, ettei niitä kylmäpaineita saa helposti katsottua.

  Ensiasennus Battlaxeilla on nyt ajettu n. 5000 km ja takarengas alkaa näyttää aika murheelliselta. Ajotapa on sellainen, että pyörää tai renkaita ei säästellä. Millaisia kilometrejä noilla palloilla tahkotaan?
 19. #79
  Lainaa (Pectusfortuna @ Heinä. 07 2008,16:17) kirjoitti
  Osaisko joku kertoa, että mitkä rengaspaineet pitäisi olla Bladessa, kun rengas on lämmin?
  Hmm.. eikös paineet katuajoon katsota kylmänä? Kylmänä 2,5bar eteen ja 2,9bar taakse taitaa olla jonkinlainen nyrkkisääntö kyykkyihin ja nakuihin. Itse olen pitänyt n. 3,0bar takana.

  E: typo. 20. #80
  Lainaa (Turder @ Heinä. 08 2008,10:41) kirjoitti
  Lainaa (Pectusfortuna @ Heinä. 07 2008,16:17) kirjoitti
  Osaisko joku kertoa, että mitkä rengaspaineet pitäisi olla Bladessa, kun rengas on lämmin?
  Hmm.. eikös paineet katuajoon katsota kylmänä? Kylmänä 2,5bar eteen ja 2,9bar taakse taitaa olla jonkinlainen nyrkkisääntö kyykyihin ja nakuihin. Itse olen pitänyt n. 3,0bar takana.
  Näin oon itsekin käsittänyt. Ja radalla kun tuppaa lämmöt ja siten myös paineet nousemaan enemmän, paineita otetaan vastaavasti alaspäin.
  premier

  emeritus
 21. #81
  Lakkiais viikonloppuna Padasjoella tein tuttavuutta variksen kanssa.
  Vauhtia n.85-90km/h, oli auto edessä ja takana.


  Se oli 600€ reikä

  Varikset ovat vapaata riistaa tätänykyjään.
  Hondat: CBR 600f -> XX -00 -> RR -08 -> Hornet 600
 22. #82
  Lainaa (anakkeni @ Heinä. 07 2008,14:38) kirjoitti
  Miten saa molemmat lamput palaamaan 1000rr:ssä? Nyt toinen toimii lyhyenä, toinen pitkänä. Olisi vaan hienomman näköstä, jos molemmat palaisi, eikä tietämättömät aina sanoisi "sulla on toinen lamppu palanu"!
  Noihin olen vastannut, että viimeks eilen tarttin pitkiä, jotta on se silloin palanut vaikka juuri nyt ei palakaan.
  Kannatti herätä
 23. #83
  Perskules !
  Tuli just hommattua eilen tumma Puigin tupla.
  Ja nyt huomasin tämän :
  "mopo sopivassa kulmassa siten, että aurinko pääsi paistamaan suoraan takaa, niin eikös mittariston yläreunaan ollu sulanut sellanen pieni monttu. Kyseessä siis 07 ja Puigin tumma tuplakupla"

  Onko kyseinen 'ongelma' vain ja ainoastaan mustalla/värillisillä plekseillä vai polttaako auringonvalo suurennuslasin tavoin myös kirkkaan kuplan läpi ?

  Kokemuksianne kyselee nimimerkki -
  'en kyllä p..kele mittaritaulua ala polttamaan...'
 24. #84
  Lainaa (vffer @ Heinä. 08 2008,16:30) kirjoitti
  Onko kyseinen 'ongelma' vain ja ainoastaan mustalla/värillisillä plekseillä vai polttaako auringonvalo suurennuslasin tavoin myös kirkkaan kuplan läpi ?
  Samaa vikaa on raportoitu useilla merkeillä, niin mopon kuin tuplakuplankin.
 25. #85
  Mulla on kans puigin tuplakupla, mutta onneks tänä kesänä ei paista aurinko, niin ei pääse mittaristo sulamaan *  AR125 -84 --> CBR600F -05 --> CBR1000rr -04/-05 --> GSX1300R K9 --> DR650RSE -93 --> XJR1300 -03
 26. #86
  Lainaa (karik70 @ Heinä. 08 2008,17:24) kirjoitti
  Mulla on kans puigin tuplakupla, mutta onneks tänä kesänä ei paista aurinko, niin ei pääse mittaristo sulamaan *
  Niin mäkin luulin.. sen ainoan kerran kun paistoi, niin olin parkannut pyörän normaalista poikkeavaan asentoon.

  Vois olettaa, että tota sulamista ei pääsisi tapahtumaan kirkkailla plekseillä, kun ne ei niinkään heijasta sisäänpäin.
  Tuolla on enemmänkin keskustelua noista sulavista mittareista:klick
 27. #87
  Lainaa (anakkeni @ Heinä. 07 2008,14:38) kirjoitti
  Miten saa molemmat lamput palaamaan 1000rr:ssä? Nyt toinen toimii lyhyenä, toinen pitkänä. Olisi vaan hienomman näköstä, jos molemmat palaisi, eikä tietämättömät aina sanoisi "sulla on toinen lamppu palanu"!

  Jos tämä operaatio ei vaadi sähkömiehen koulutusta niin voisi toteuttaa. Muutamia rr:iä oon nähny tuplavaloilla, hyvälle on näyttäny ja haluun itekki...
  Eikai oikein mitenkään järkevästi, kun umpioiden heijastimet on erilaiset. Yks vaihtoehto on asentaa tollanen mokkula, joka pudottaa jännitettä pitkästä valosta lyhyiden ollessa päällä ja pitkillä palaa normaalisti. Toinen vähän hankalampi on hankkia muistaakseni jenkkimallin umpio vasemmalle puolelle, niin saa molempiin lyhyet, mut sit ei tietenkään pitkiä saa käyttöön enää ollenkaan.
 28. #88
  -96 Blade ravistaa kun etujarrulla jarruttaa voimakkaasti. Kuulemma merkin ominaisuus?? Onko kenelläkään kokemusta?

  Mistä sais MRA tuplakuplaa sopuhintaan?
 29. #89
  Nonniin. Tänään tuli uusi blade talliin. Pikkusen harmittaa, että pitää olla vielä tänään töissä
  premier

  emeritus
 30.  
 31. #90
  Lainaa (premier @ Heinä. 09 2008,13:18) kirjoitti
  Nonniin. Tänään tuli uusi blade talliin. Pikkusen harmittaa, että pitää olla vielä tänään töissä *
  Ei kauaa mennyt siitä kun speksejä kyselit... Onnea uudelle pyörälle! Minkä värisen otit?

  Vielä tämä viikko töissä, sit alkaa hyvät säät...
Sivu: 3 / 62:sta EnsimmäinenEnsimmäinen 123451353 ... ViimeinenViimeinen