Sivu: 5 / 5:sta EnsimmäinenEnsimmäinen ... 345
Tulokset 121:stä 129:een 129:sta
 1. #121
  Lisää porukkaa talliporukkaan hakusessa! Homma on tähän asti toiminut mielestäni todella hyvin. Nyt ois vaan tyrkyllä paljon laadukkaampi tila Hyrylän teollisuusalueella. Sinne voitais ottaa about 8 hemmoa lisää, joten ei kun hakemuksia vetämään!

  Pääsyvaatimuksena on reilu meininki ja 100€ alkumaksu. Tallivuokra on tällä hetkellä 70€/kk, mutta tallimaksu muodostuu suoraan kulujen jakamisesta porukan kesken tasan. Jos saadaan 8 tyyppiä lisää, tulee kuukausimaksuksi noin 50€ per nuppi tuossa uudessa tilassa. Sielläkin toki on kehittämistarpeita, joihin tarvitaan rahaa, mutta sitä varten on tuo 100€:n aloitusmaksu. Sen lisäksi toinen satanen per nuppi, nin pötkitään jo todella pitkälle!

  Tila on siis pala puhdasta ja siistiä, korkeaa teollisuushallia. Ei vois oikeestaan talliksi parempaa toivoa. Soitelkaa, jos kiinnostaa!

  Jarkko
  040-9015336 2. #122
  Olipa hauska lukea tämä vanha ketju nyt kun tallihommaa on tullu pyöritettyä jo muutama vuosi. Tästä se kaikki alkoi ja nyt homman takia on pistetty pystyn jo firmakin ja tallilla on asiakkaita parinkymmenen ihmisen verran. Isompiin ja lämpimämpiin tiloihin muutettiin viime syksynä ja tarina tuntui etenevän vaikeuksien kautta voittoon. Liian helppoa ei asiakkaiden hankinta tunnu olevan vieläkään, minkä voi tästäkin ketjusta havaita, jos laskee kuinka monta kiinnostunutta alunperin oli ja kuinka monta niistä sitten loppupelissä kimppatallliin tuli.

  Nykyisessä tilassa paikkoja on yhteensä 25 pyörälle ja tilaa 144m2. Vähän ollaan saatu sosiaalitilan tynkääkin rakennetuksi ja muutenkin hommaa pyörimään.

  Niin ne vaan asiat etenee. Tässäkin ketjussa totesin, että en lähde sitoutumaan 1000€/kk maksavaan talliin, koska siinä joutuu nopeasti henkilökohtaiseen vararikkoon. Tämän hetken vuokra on kuitenkin lähempänä puoltatoista tonnia

  Mutta tosiaan, hauska paluu muutaman vuoden takaisiin asioihin :o)
 3. #123
  Vieläkö tallista löytyisi tilaa vai oletteko jo ihan täynnä?
 4. #124
  Tämä talli on jo muuttanut Vantaalle. Linkistä lisää infoa ja yhteystietoja KLIK
 5. #125
  Motorg ry:n hallituksen jäsen, koulutusvastaava Nitrous:n avatar
  Liittyi Mar 2004
  Hälsinki
  MotOrg ry jäsen
  Lainaa (Cross Bones 2009 @ Touko. 30 2011,23:46) kirjoitti
  Vieläkö tallista löytyisi tilaa vai oletteko jo ihan täynnä?
  Pari paikkaa taitaa olla vapaana tällä hetkellä. Kilauta Madmanille tuossa pari viesti ylempänä näkyvään numeroon niin saat varman tiedon. Talli sijaitsee tosiaan Vantaalla kehä III ja Tuusulanväylän lähettyvillä ja varustelu alkaa olemaan ihan mukavalla tasolla.  Superbike B #7
  https://www.nettimoto.com/suzuki/gsx-r/2321990
 6. #126
  Taas lukasin tän ikivanhan ketjun ja muistot palas mieleen

  Muutama vuosi sitten homma nytkähti siihen, että tilaa on jo 250m² ja mopopaikkoja 40kpl. Nyt oltais taas kaavailtu tilojen vaihtamista vähä isompiin ja sitä myötä saatais kymmenkunta paikkaa lisää, mahdollisuus myös ropaajille, jotka ei tarvi säilytyspaikkaa, rengaskoneiden käyttömahdollisuus kaikille (myös autot) ja tulityötila, jossa ainakin mig-hitsauskone käytössä pientä maksua vastaan. Ja ties mitä muuta vielä keksitäänkään. Autonosturi ois haavelistalla, mutta mahduttaminen on hankalaa.

  Eihän tää mikään bisnes ole, mutta ihan mukavasti on pyörinyt noin viiden työtunnin kuukausittaisella panoksella. Porukka on ollu hienoa, mitään ei oo koskaan hävinny tallista sisältä, pihalta on kähvelletty pari peräkärryä. Pikkuhiljaahan tätä hommaa on kehitelty vuosien saatossa, mutta koko ajan on menty eteenpäin. Lähivuosina ois mukava saada mahdollistettua harrastamista jo muutaki porukkaa ku motoristeja ajatellen. Voisin kuvitella, että PK-seutu on täynnä nikkareita, jotka haluais päästä väsäilemään kaikenlaisia projekteja, mutta kun sitä omaa tallia vaan ei ole...
 7. #127
  Minkäslainen meininki teillä on nykypäivänä siellä?
  Suzuki GSX-R 1000 K8

  Ex: Suzuki GSX-R 600 K9 (RIP)
 8. #128
  Lainaa Morris kirjoitti Katso viesti
  Minkäslainen meininki teillä on nykypäivänä siellä?
  Nyt tulee vastaus pahasti myöhässä, mutta tästä ketjusta näkee vähän mikä on meininki nykyään:

  http://www.moottoripyora.org/keskust...56#post6550156
 9.  
 10. #129
  Lainaa MadMan kirjoitti Katso viesti
  Nyt tulee vastaus pahasti myöhässä, mutta tästä ketjusta näkee vähän mikä on meininki nykyään:

  http://www.moottoripyora.org/keskust...56#post6550156
  Juu, hiukka myöhässä vastaus Mut hyvä tietää että noinkin lähettyvillä löytyy sitten vaihtoehtoja
  Suzuki GSX-R 1000 K8

  Ex: Suzuki GSX-R 600 K9 (RIP)
Sivu: 5 / 5:sta EnsimmäinenEnsimmäinen ... 345