Sivu: 6 / 6:sta EnsimmäinenEnsimmäinen ... 456
Tulokset 151:stä 157:een 157:sta
 1. #151
  Lainaa Macci86 kirjoitti Katso viesti
  Mites sitten kun nämä goretex miehet menevät vaikka terassille kahville? Käyttekö kastelemassa paitaa välillä wc:ssä?
  Aivan samoin kuin muutkin motoristit, poislukien ne t-paidalla ajavat kuskit jotka ei vaan kaadu. Takki pois päältä, kirvausta tyyliin "vittu kun kehtais ottaa kaljan" röhönauru ja varjoon sumpille.

  Ne nahat on ihan yhtä kuumat kun mennään yli sen mukavuuspisteen.
  XX
 2. #152
  Kyllä minulla on aina sellaiset asut, että polvissa, lonkissa, olkapäissä ja kyynärpäissä on jotain muovista suojaa. Mentonin (Ranskan Rivieraa) 30 ast. helteessä ei tästä tingitty ja sama koski kyytiläistäkin, rouvaa. Ja tietysti hanskat kädessä, josta ei tingitä KOSKAAN.

  Pikkuinen lippa voi saada aikaan pahaa jälkeä.

  Siis, tuossa yksi tuttu alkukesästä vain liukastui polvelleen, ja polvilumpio halki. No ei siinä mitään, saivat polveen avun, mutta sairaalassa hoitovirheen takia jäi jotain ihmeellistä, josta aiheutui keuhkoveritulppa!

  Että kyllä niitä sairaalajuttuja kannattaa välttää viimeiseen asti ja nykyään kun kokoon kuin kokoon ja vartalomalliin kuin malliin löytyy kriittiset paikat suojaavaa varustetta, ja jos ei löydy niin vaikka teettää.

  Sen sijaan että laittaa tonneja kiinni toisiin slipareihin jne...
  <p>.</p>
 3. #153
  Rukan uusi Aircomet-takki ei ole tuntunut ollenkaan huonolta vaihtoehdolta
  MZ 125,Y RD125, Honda TA, C Elefant e750, Yamaha FZ6, D MS DS1000, BMW F800R, Ducati M696, Ducati GT1000, MG Griso 8 v, Honda XX, Suzuki DL650, Y XVS1300, H-D VRSCDX, Honda VFR800X, VN 1700,MG Vintage,MG Bellagio,MG Breva,BMW R1200R,VicV, Vic BW, F800GT
 4. #154
  1.2. Moi.
  Ajelimme kuukauden Australiassa jossa oli paikoitellen varsin lämmintä. Lueskelin tätä osastoa ja huomasin että kukaan ei kiinnittänyt huomiota kypärän väriin.
  Meillä oli ensimmäisen kerran valkoiset kypärät jotka olivat erinomainen ratkaisu oikeasti kuumissa oloissa.
  Silloin kun ajetaan normaaleita tai kovempia nopeuksia kypärän värillä ei kai ole merkitystä.Kun joutuu esim. ruuhkaan, liikennevaloihin tai muuten ajelemaan hitaasti, kuten kaupungeissa, valkoisen kypärän väri pääsee oikeuksiinsa.
  Kypärän sisäpuolella on selvästi miellyttävämpää kuin tummalla kypärällä.
  Kokemusta on myös mustista kypäristä.
  Kotka
 5. #155
  Tätä on pakko kompata, vuosia ajoin lähes mustalla kypärällä ja viime kesänä väri vaihtui valkoiseen. Ero on selkeä valkoisen hyväksi kun aurinko alkaa kuumottamaan, ja mun ajot ei ole pelkkää kyydissä istumista vaan aika usein kuskikin ottaa lämpöä reitistä riippuen. Lisäksi valkoisen kypärän näkyvyys on jotain muuta kuin tummissa väreissä.

  Viime kesänä helteellä mentiin yhdistelmällä: KTM rally/enduro housut, polvi- ja lonkkasuojat. Tekninen aluspaita, Dainese suojapaita jonka päällä tilanteesta riippuen krossipaita tai KTM rally/enduro takki. Sidi Adventure ajosaappaat, valkoinen TX4 kypärä ja hanskat tilanteen mukaan.

  Melko toimiva paketti sekalaiseen seikkailukäyttöön, KTM -14 rally/enduro kamppeissa riittää variaatioita ilmanvaihtoon ja samoilla kamppeilla pärjää jumppaamisessa ja siirtymillä/tourinkissa. Kalvokamppeet on sitten erikseen jos on tiedossa märkää keliä.
  Kylätason kurapyöräilijä.
 6. #156
  Mä tuumailin kans että luulis kypärän olevan tukala helteellä... Mutta ei ole varsinaisesti ollut ongelmaa. Kypärä on helmiäisvalkoinen.
  ZX6R-05 (RF900R, XJ600S)
 7.  
 8. #157
  Onko kokemuksia Rukan Airider-takista? Tuli semmoinen hankittua siinä uskossa, että joskus ajetaan helteessä Onkohan vastaavia vaaleita housuja saatavilla jostain? Rukan Airider-pöksyt ovat mustat, mikä on hölmöä. Takki on harmaa, mikä on mustaa parempi, mutta ei sekään vaalea ole.
Sivu: 6 / 6:sta EnsimmäinenEnsimmäinen ... 456