Sivu: 2 / 2:sta EnsimmäinenEnsimmäinen 12
Tulokset 31:stä 34:een 34:sta
 1. #31
  Itsekin tänä kesänä tuon tien ajelin Virolahden suunnasta tullessani. Aivan mahtavan kuntoinen tie (uus asfaltti tais olla kyllä) ja yks parhaista vähän nopeamman rajoituksen omaavista mutkapätkistä mitä ajellut!
 2. #32
  Pitääpä tätä pätkää mainostaa. Tuli tänään ajettua ja hups, olipa pelkkää nautintoa. Tie koko matkalta ihan loistavassa kunnossa! Nopeeta, mukavaa, nautittavaa mutkaa!
  2015 bike - ??
 3. #33
  Nopeudet aika hurjia tällä tiellä jos meinaa hauskaa pitää, myös raskasta liikennettä tulee vastaan. Tien pinta kuitenkin pääasiassa hyvässä kunnossa.
  Krapulan parantaminen viinalla on yhtä tarkkaa hommaa kuin ripulin parantaminen piereskelemällä.
 4.  
 5. #34
  Lainaa wille- kirjoitti Katso viesti
  Suur-Miehikkälä - Onkamaa

  En oo varma että oliko tälle omaa topikkia mutta jos tuolla päin ajelee niin tuo on ihan ykköspätkää, hyväkuntoista verrattuna tuohon 384:ään. Tie on paikkapaikoin suht kapea ja traktoreita taitaa liikkua enemmän kuin autoja, joten multa ylläreitäkin löytyy. Etenkin keväällä ja syksyllä.

  edit: no ookoo jos 384:ää väitetään kapeaksi niin tää on sit todella kapea
  Kävin taas kerran vetämässä Taavetti-Miehikkälä -tietä ja ajoin tuon linkissä merkatun reitin. Puffataan reitin alkupäässä olevaa kyläkauppa/kahvilaa, jossa syö konstailettoman lounaan vitosella.
Sivu: 2 / 2:sta EnsimmäinenEnsimmäinen 12