Katso äänestykset tulokset: Gallup, Oulun seudun moottoripyörä liikkeistä - Anna äänesi mielestäsi parhaalle...

Äänestäjät
448. Et voi äänestää tässä kyselyssä
 • Euro Motor Center

  109 24,33%
 • Hirvonen Taisto Oy

  17 3,79%
 • J. Kärkkäinen, Oulu,

  11 2,46%
 • J. Kärkkäinen, Ylivieska

  15 3,35%
 • Motokeskus, Vojakkala

  11 2,46%
 • Motorman

  114 25,45%
 • Raahen Motocafe

  22 4,91%
 • Tatun Tarvike, Tornio

  13 2,90%
 • Spare Wheel

  85 18,97%
 • Muu, Mikä?

  51 11,38%
Sivu: 3 / 7:sta EnsimmäinenEnsimmäinen 12345 ... ViimeinenViimeinen
Tulokset 61:stä 90:een 181:sta
 1. #61
  Jaa kai tähän on kommenttia heitettävä.

  - Motorman: Ei valittamista. Nykyisen pyörän ostin heiltä ja kaikki toimi niinku pitää. Parissa eka huollossa käytin mopoa siellä, muuta vikaa ei ollu kuin ehkä hinta Koeajopyörän sain huollon ajaksi käyttöön mikä oli ihan jees. Usein ruuhkaa myymälän puolella, paras aika aamupäivisin asioida.

  - EMC: Jotain kulutustavaraa alakerran puolelta muutaman kerran tilannu. Muuten ihan ok mutta usein tulee väärää tavaraa. Missä lie horroksessa niitä tilauksia tekevät.

  - Motokeskus,Tornio: Mukavaa palvelua aina saanut. Jos joskus Suzukiin sortuu niin sieltä tulee varmaan haettua Edellisen pärrän ostin Artolta ja homma toimi.

  - Rajamotor/Vaaraniemi: Sitä jannua ei voi varmaan liikaa kehua, hinnat kohillaan ja palvelu pelaa. Kannattaa käydä kauempaakin!

  -Tatun Tarvike,Tornio: eiköhän ne tärkeimmät ole jo edellisissä viesteissä tullu ilmi...Mukava naisihminen rättiosastolla sentään.
 2. #62
  Lainaa (ketku @ Maalis. 07 2005,21:08) kirjoitti
  Lainaa (Moosehunter @ Maalis. 07 2005,18:58) kirjoitti
  Lainaa (fzr1000 @ Helmi. 19 2005,14:10) kirjoitti
  Listalta puuttui yks HYVÄ liike Torniosta,Rajamotor(ex Vaaraniemi ky),7 vuotta olen ollut asiakkaana,huollot OK ja ajovarusteet kohtuu hintaan.Mielestäni paras liike Torniosta, Tatun Tarvike....eipä tuu mielenkään käydä siellä....
  Rajamotorille/Vaaraniemen Kyöstille "pojot" eli menestystä uuden liikepaikan kanssa!.......
  Missäs se tämmönen puoti Torniossa majailee? Tulee työn puolesta tuon tuosta piipahettua Torniossa ni vois käyä kurkistamassa k.o. liikkeeseen.
  Jos moottoritietä tulet Kemin suunnasta Tornioon niin liikenneympyryrästä käähnäytät vasemmalle Outokummun terästehtaan suuntaan. Vajaa pari kilsaa tykittelet sitä pitkää suoraa ja käännyt loivan vasurin jälkeen heti oikealle ja uudestaa heti oikealle niin oletkin jo perillä.
  Toivottavasti noilla eväillä löytyy. Torniolaiset paikatkoon ohjeita jos meni pahasti metsään
 3. #63
  Suskamiehelle Hirvonen on aika kallis paikka. Huoltopuolelta sain tympeyneen vastaanoton udeltuani vanhan pyöräni teknisiä tietoja; Hirvonen kun ei 80-luvun alun pyöristä vastannut. Mielestäni olen saanut tilausosat vähän halvemmalla, kun olen ottanut ensin maahantuojalta hinnat ja koodit selville (numeron olen taas onnistunut hukkaamaan) Jää Hirvos-lisä pois (liekkö sitte vain kuvittelua) . Muuten kyllä asioin eniten Euromotor Centerissä.
 4. #64
  Torniolaiset paikatkoon ohjeita jos meni pahasti metsään *[/quote]
  Rajamotor Ky , puh.016-380111 (Vaaraniemi) sijaitsee ns. Kromitien laidalla melko tarkasti 3 km ISOSTA liikenneympyrästä Outokummun tehtaille päin oikealla puolella. Siinä on juuri se TYKKI-muistomerkki tienpenkalla oikealla puolen. Käännyt siitä Kromitieltä Kerankatua oikealle ja heti n. 100 metrin päästä oikealle. Liikehuoneisto on ihan uusi ensimmäinen punatiilinen rakennus.
  Kannattaa käydä (voi olla kesällä hieman kiirettä kun on "vähän" henkilökuntaa!).
  Mä vaan ajelen . . . . . ajelen . . .Transalp 700
 5. #65
  Lainaa (Finnpeakzor @ Touko. 21 2003,15:16) kirjoitti
  EDIT: Niin ja tuosta Oulun Kärkkäisestä ei ole kyllä minulla mitään hyvää sanottavaa. Enpä siellä ole saanut minkäänlaista palvelua. Sieltä en enää kyllä osta mitään, jos ei ihan hengenhätä ole.
  No eipä kyllä Ylivieskankaan kärkkäinen saa pisteitä, sieläkään ei minkäänlaista palvelua eikä takuut toimi.
 6. #66
  oma ääneni menee motormanille mahtavasta palvelusta, uskaltavat nääs käyvä katsomassa löytyykö hyllystä passelia tavaraa vaikkei luettelossa olekkaan, toisin kuin emc:llä, siellä nääs jos ei luettelosta löydy tavaraa niin sellaista ei ole
 7. #67
  Oulun Kärkkäisellä hyvää palvelua.Tavarat on olleet sitä mitä pitikin ja aikataulut on pitäneet.Soitettu on silloin kun on luvattu(Ainahan hinnoissa on maksajalle liikaa).Latelle kymmenen pistettä ja papukaijamerkki!
  kyllä ilman viittäsataa hevosvoimaa toimeen tulee,mutta kyllähän se kitumista on!Kärpät on jalometallia!
 8. #68
  kehuja voi kyllä antaa motormanille ouluun homma tuntui hoituvan huollossa niinku pitikin ja heti tuli kaveri auttamaan pyytämättä kun laitoin pyörään kärryyn että palvelu oli kyllä todella hyvää
  ja euromotorcentterille kans ääni kun sieltä kypärän ostin niin antoivat koeajaa kypärää vaikka ei koeajo mallia ollutkaan ja muutenkin palvelu kyllä toimi hyvin
  sparewheeliestä jäi vähän semmonen "sinnepäin" kuva kun siellä kävin kyselemässä
  Kiva on kallista ja tosi kiva on tosi kallista
  zx-12r 02
 9. #69
  Naisnäkökulmaa:
  Hyvää palvelua olen saanut Parkkosen Artolta tuolta Torniosta, edellinen mopo sieltä. Jarrupaloja sai kaupantekijäisiksi odottaa aika kauan, mutta lopulta tulivat ja anteeksipyynnön kera *
  EMC:ltä ja Motormanilta palvelu surkeaa, vaikka jälkimmäiseltä ostin kyllä ajopuvun. Pukua sovittamaan sain kaveriksi nuoren kesäharjoittelijatytön, joka oli ihan jees, mutta mennessäni maksamaan sain kaljulta kostajalta (hra päämies?) kommentin että onkohan tilillä katetta näin kalliiseen ostoon, kun se harjoittelijalikka ei heti saanut kortinlukijaa toimimaan. Kyllä *
  Hirvosella en ole käynyt ja tuo Sparewheel ihan uusi tuttavuus, missä se sijaitsee?

  Paras huolto on Portaankorvan Esalla Haukiputaan Kellossa!!!
  CBR 600 --> VTR 1000F --> GSX R 1000
  "Antaa kaikkien kukkien kukkia, myös kuukusten"
  "Rakasta, kärsi ja kaadu"
  "Minähän sanoin että mitä minä sanoin"
 10. #70
  Spare Wheel sain minun äänen.

  Kävin siellä ajovaruste kaupoilla ja palvelu oli loistavaa!
  Iso kiitos siitä vielä pirteälle naismyyjälle!
  B(e)M(y)W(ife)
 11. #71
  Spare Wheel saa myös minulta äänen. Asiallista porukkaa.

  Miinus äänen antaisin Hirvoselle jos voi.
  Puhelimeen ei vastattu kun soittelin eikä sähköpostiinkaan(vielä) ole vastattu ja sen lähettämisestä on jo 2 päivää aikaa.
  Liikkeessä tosin asiallinen palvelu, siitä ei valittamista.
  Harmittaa vaan kun ei noita suskan osia taida saada muualta oulusta (peruskamoja lukuunottamatta).
  Yamaha R1 -04
  Suzuki GSX1300R Hayabusa -03
  Suzuki RF600 -93
  Suzuki GS500 -99
 12. #72
  anzu:n avatar
  Liittyi Jul 2005
  Aikalailla lähellä naapuria
  EMC:llä on ainakin huoltopuoli toiminut mallikkaasti tähän mennessä. satuinpa kerran sitten vaihdattamaan takanakin toisessa liikkeessä, Motormanilla----kokemuksena se että nakki oli laitettu vinoon, toinen puoli 3. hahlon kohdalla, toinen 4:n, ketju aivan liian löysällä eli vapaaliike noin 10 cm:ä!
  Onneksi huomasin asian heti ja kiristin ketjun ja oikeisin hahlot kohdalleen.
  Liekö "jekkuun" syynä se että ajan hondalla, liikehän ei sitä myy...
  Timpermanni joka tekee työt halavalla, nopiaa, ja huonosti.
 13. #73
  Raahessa olen saanut hyvää palvelua, mutta voi itku noita Oulun paikkoja ylipäätään! Jos et ole keski-ikäinen tai habitukseltasi muuten korrekti, niin palvelun saaminen kestää vähän aikaa. Vara-osa puolella vielä pärjää, mutta pyörän ostaminen onkin sitten jo toinen juttu. Jos olet katsomassa halpoja pyöriä siinä 4-5 tonnin hujakoilla niin viimeistään siinä vaiheessa, kun olet saanut myyjän kiinni ja esität toiveesi, niin mies murtuu ja muuttuu sen näköiseksi, että kait tuolle jannulle nyt ainakin yhtä pyörää on näytettävä. kavereilla ei ole mitään intoa myydä mitään (ehkä se on sitten syksyllä toinen malli), joka ei ole uutta tai lähes uutta. Onneksi ei tarvi asioida oulun liikkeissä.
 14. #74
  Lainaa (VetreäTulinenRatsu @ Kesä. 27 2005,21:33) kirjoitti
  mennessäni maksamaan sain kaljulta kostajalta (hra päämies?) kommentin että onkohan tilillä katetta näin kalliiseen ostoon, kun se harjoittelijalikka ei heti saanut kortinlukijaa toimimaan. Kyllä *
  Asiakaspalvelua parhaimmillaan. *

  Ja sitten vielä menit ostamaan puvun ??  CBR 1000
 15. #75
  Mie oon sitä mieltä, että Sparewheelissä oon saanu ehottomasti parasta palvelua, mutta eipä Motormannistakaan oo valittamista.
 16. #76
  Oulun liikkeistä Hirvoselta ainaki met saimma hyvän ja asiallisen palvelun vaate- ja kypäräostoksilla kun olimma. Liekkö syynä se, että lähtökohtasesti kerroimma, että ostamma kahet puvut ja kypärät...budjetti selevillä ja ystävällinen myyjä hoiteli pariskunnan kunnon ajokamppeisiin ja vielä ajohanskat lisäksi, vaikka niitä nyt ei ollukhan tarkotus hankkia. Neuvoja, vinkkejä ja opastusta alotteleville motoristeille tuli mielestämme hyvin.

  Ja ehottoman plussaa se, että olivat myös kesälauantaina auki! Rovaniemen kauppiihat menetti kaupat sen takia * Olisimma nimittäin ostanhet sieltä vehkeet muuten. No, pitihän se pyörä Oulusta hakea, joten samalla reissullahan nuoki tulivat.

  Kiitoksia vain Jarnolle hyvästä vinkistä ja opastuksesta Hirvoselle...Magnan perässä oli mukava ajeleskella ja palvelu pelas kuten kerroitki *

  Ylleensäkin olen kyllä palvelusta sitä mieltä, että sitä saa mitä tilaa...eli kyllä joskus ittekki omalla asenthellaki on varmasti saanu myyjän näkemhän punasta, tyylhin "jos et nyt prkl myy tätä xxx eurolla niin en pyllistäkhän tähän liikheshen päin..." - saattaapi olla, että hetelmällinen pitkällinen yhteistyö ko. liikhen kans tyssää siihen.
  Hayabusa -01 mm. Norjanreissusta albumilinkki! kuva s. 7

  319km/h Hallin kentällä 2014 liki 160tkm ajetulla tourinki-Busalla
 17. #77
  Myös EMC saa minulta kiitosta!

  Pyörä oli ensi huollossa EMC:llä eilen. Huolto oli tehty ohjeiden mukaan, mutta jostakin syystä venttiilikopantiiviste ei pidä, kun nyt tihkuupi öljyä oikein kivasti. Venttiilit oli tarkastettu huollossa ja kiristykset oli tehty ohjeiden mukaan. No sattuuhan sitä.

  Kuitenkin hienoa toimintaa EMC:ltä, nimittäin se miten asia hoidetaan kuntoon. Sovittiin heidän kanssa, että vien illalla pyörän remppaan, kaveri tulee aamulla klo 6 tekemään homman kuntoon ja valmiina pyörä on perjantai aamuna. Saan illaksi tilalle 1200GS:n, joka on koeajopyöränä.
  Näin se homma toimii ja pysyy asiakas tyytyväisenä! *
  B(e)M(y)W(ife)
 18. #78
  Lainaa (olsu @ Heinä. 19 2005,15:09) kirjoitti
  Lainaa (VetreäTulinenRatsu @ Kesä. 27 2005,21:33) kirjoitti
  mennessäni maksamaan sain kaljulta kostajalta (hra päämies?) kommentin että onkohan tilillä katetta näin kalliiseen ostoon, kun se harjoittelijalikka ei heti saanut kortinlukijaa toimimaan. Kyllä *
  Asiakaspalvelua parhaimmillaan. *

  Ja sitten vielä menit ostamaan puvun ??
  Oli niin perkeleen halpa! *
  Eikä antanut luonto periksi... No hyvä kello kauas kuuluu ja paha kello vielä kauemmas, enpä ole käynyt siellä sen koommin
  CBR 600 --> VTR 1000F --> GSX R 1000
  "Antaa kaikkien kukkien kukkia, myös kuukusten"
  "Rakasta, kärsi ja kaadu"
  "Minähän sanoin että mitä minä sanoin"
 19. #79
  Lainaa (VetreäTulinenRatsu @ Kesä. 27 2005,21:33) kirjoitti
  Hirvosella en ole käynyt ja tuo Sparewheel ihan uusi tuttavuus, missä se sijaitsee?
  Tuolta löytyy Spare: https://sparewheel.net/index.php?p=contact
  ~ Tässä maailmassa on aina vaaroja niille, jotka ovat peloissaan. ~
  - Bernard Shaw
 20. #80
  SpareWheelin pojille kiitokset takanakin vaihdosta, ei mennyt kuin hetki.
  Jos ei ota kahvia niin saako kaksi pullaa?
 21. #81
  Käkkyräläisellä en ole nähnyt myyjää koskaan, EMC:llä olen saanut koht. hyvää palvelua vaikka tyrivätkin 7ärrän etuhaarukan stefan kokoasioissa totaalisesti ja lähettelivät väärää kokoa pariinkin otteeseen eikä oikeaa löytynyt kuin motormanilta eli allrightilta.
 22. #82
  Kokemukseni Oulun MP-liikkeistä ei ole järin suuri, mutta tällä viikolla kävin katselemassa uutta/uudehkoa 600 pyörää. EMC:n yläkerta tuotti minulle suuren pettymyksen. Hyvin todennäköistä, että ko. puljussa ei tarvitse enää asioida.

  Motormanissa palvelu oli ihan jees. Saattaakin olla että ensi keväänä tämä jannu nähdään Kawasakin puikoissa
  "Hidas mutta kankee"
 23. #83
  Miun mielestä SpareWheelistä saapii parasta palvelua, sekä hinnatkin ovat yleensä kohdallaan!
 24. #84
  Lainaa (VetreäTulinenRatsu @ Elo. 07 2005,15:01) kirjoitti
  Lainaa (olsu @ Heinä. 19 2005,15:09) kirjoitti
  Lainaa (VetreäTulinenRatsu @ Kesä. 27 2005,21:33) kirjoitti
  mennessäni maksamaan sain kaljulta kostajalta (hra päämies?) kommentin että onkohan tilillä katetta näin kalliiseen ostoon, kun se harjoittelijalikka ei heti saanut kortinlukijaa toimimaan. Kyllä *
  Asiakaspalvelua parhaimmillaan. *

  Ja sitten vielä menit ostamaan puvun ??
  Oli niin perkeleen halpa! *
  Eikä antanut luonto periksi... No hyvä kello kauas kuuluu ja paha kello vielä kauemmas, enpä ole käynyt siellä sen koommin
  No isto ja pala!
  Äläkäätten olko niin tosikkoja ja herkkähipiäisiä, jos jonkun ilmeisesti kevennykseksi tarkoitetut kommentit joskus hiukan ontuukin. Harvoin ne myyjätkään niin vaarallisia on etteikö niille vois nakata jotain nasevaa takaisinkin. Muuten saattaa moni väärinkäsitys jäädä korjaamatta.
  Niin ja se vinguttimella maksaminen tietty ottaa toisinaan paljon aikaa, kun se vinkukone soittaa varmistusnumeron pankista, ja etenkin iltapäivisin se on monesti aika ruuhkaista touhua.
 25. #85
  Jep ääneni menee Rajamotor Ky:lle tornioon apilatielle.
  Liikkeen sivutkin aukenevat tuossa lähiaikoina verkkokauppoineen kaikkineen...
  <p>Kawasaki ZX9R -96</p><p>Kawasaki zx6R -02</p><p>Suzuki GSX-1000 -05</p><p>Yamaha FZR 600 -92</p><p>Yamaha Warrior 1000 -11</p>
 26. #86
  Spare Wheel saa ääneni, tilatut osat tulleet ajallaan, palvelu asiallista++++
  Tukka putkella pitkin baanaa,
  kyllä vauhti korjaa virheet.
 27. #87
  Sparewheel.sta tilasin renkaan ja sen yhteydessä kysyin
  nimenomaan että "onhan se tämänvuoden mallia".
  Kun rengas tuli niin merkintä oli DOT 4804
  No rengas on nyt kiinni ja odottaa vaan
  Merkillistä kun täällä etelässäkin on lunta
  Palvelu oli kyllä loistavaa, siitä suuri plussa... 28. #88
  Lainaa (canepazzo @ Loka. 28 2005,21:05) kirjoitti
  Lainaa (VetreäTulinenRatsu @ Elo. 07 2005,15:01) kirjoitti
  Lainaa (olsu @ Heinä. 19 2005,15:09) kirjoitti
  Lainaa (VetreäTulinenRatsu @ Kesä. 27 2005,21:33) kirjoitti
  mennessäni maksamaan sain kaljulta kostajalta (hra päämies?) kommentin että onkohan tilillä katetta näin kalliiseen ostoon, kun se harjoittelijalikka ei heti saanut kortinlukijaa toimimaan. Kyllä *
  Asiakaspalvelua parhaimmillaan. *

  Ja sitten vielä menit ostamaan puvun ??
  Oli niin perkeleen halpa! *
  Eikä antanut luonto periksi... No hyvä kello kauas kuuluu ja paha kello vielä kauemmas, enpä ole käynyt siellä sen koommin
  No isto ja pala! *
  Äläkäätten olko niin tosikkoja ja herkkähipiäisiä, jos jonkun ilmeisesti kevennykseksi tarkoitetut kommentit joskus hiukan ontuukin. Harvoin ne myyjätkään niin vaarallisia on etteikö niille vois nakata jotain nasevaa *takaisinkin. Muuten saattaa moni väärinkäsitys jäädä korjaamatta.
  Niin ja se vinguttimella maksaminen tietty ottaa toisinaan paljon aikaa, kun se vinkukone soittaa varmistusnumeron pankista, ja etenkin iltapäivisin se on monesti aika ruuhkaista touhua.
  Nythän se jo tietenkin naurattaa. Mutta totta puhuakseni aika "veetuuntuneen" oloinen kevennys se hra myyjältä oli. Ja ostajalla on ostajan markkinat. Eihän sitä uskalla kovin nakella herjaa, saapi vielä syytteen...
  Saiskohan tuolta Ruotsista, sokerin ja hunajan maasta pehmeää palvelua? Kenpä tietäis sen. No on tässä kevät aikaa miettiä mihin euronsa syytää
  CBR 600 --> VTR 1000F --> GSX R 1000
  "Antaa kaikkien kukkien kukkia, myös kuukusten"
  "Rakasta, kärsi ja kaadu"
  "Minähän sanoin että mitä minä sanoin"
 29. #89
  Ehdottomasti EMC Ainoa liike missä oikeasti ymmärretään asiakaspalvelun päälle näillä leveyksillä.
 30.  
 31. #90
  Äänet Raahen Motocafeelle, perusteluna reipas ja rento kauppameininki.

  EMC:ssä pari kertaa oon käyny ja myyjien asenne on ollut ylimielinen. Eipähän tullut pyörää sieltä hankittua, kannattaisi ottaa jokainen asiakas "tosissaan"..
Sivu: 3 / 7:sta EnsimmäinenEnsimmäinen 12345 ... ViimeinenViimeinen